Nàstic

El Nàstic necessita més que mai la victòria

El Nàstic rep l'Alcorcón obligat a guanyar per no complicar-se

Els grana fa quatre partits que no vencen i els madrilenys arriben llançats

Álex Ortiz rellevarà Sergio Díaz i Eloy Gila podria jugar d'inici

El Nàstic està obligat a derrotar avui l'Alcorcón al Nou Estadi si no vol tornar a complicar-se l'existència. La victòria divendres del Salamanca contra el Girona fa que als grana només els valgui la victòria si volen continuar conservant el marge de quatre punts respecte als llocs de descens. Tot el que no sigui guanyar reduirà aquesta diferència i el conjunt de Joan Carles Oliva no travessa precisament pel seu millor moment, ja que encadena quatre jornades sense vèncer, en les quals només ha obtingut dos punts de dotze possibles. Tallar aquesta mala ratxa per no fer créixer els dubtes també és més necessari que mai. Ben al contrari que l'Alcorcón, que gràcies a les tres últimes victòries consecutives –inclòs un 1-4 a fora, on són els pitjors de la categoria– s'ha situat com un aspirant a lluitar per les posicions de fase d'ascens. Qui ho havia de dir a principis de temporada, quan els madrilenys semblaven un candidat amb molts números per tornar a segona B.

Després de dos partits a domicili, els grana tornen a jugar al Nou Estadi, on només han perdut un dels últims nou partits que han disputat. L'últim cop que ho van fer, però, van quedar amb un regust ja que no van passar de l'empat contra el Tenerife, que avui podria quedar descartat pràcticament del tot si el Nàstic aconsegueix el triomf. Tres quarts del mateix que l'Albacete, que com el conjunt canari, ahir també va perdre. I el cuer, el Ponferradina, només va poder empatar a Balaídos. La jornada, doncs, únicament en cas d'una victòria dels grana, podria acabar sent fins i tot positiva.

Oliva ja va avançar ahir que farà alguns canvis respecte a dissabte passat al camp de l'Osca i el primer, en aquest cas obligat per la baixa del sancionat Sergio Díaz, serà el retorn a l'onze d'Álex Ortiz, que acompanyarà Mairata a l'eix de la defensa. També és molt probable que Seoane, suplent a l'Alcoraz, ocupi el lloc de Rodri. Més dubtes hi ha en les posicions atacants. Amb Tuni i Felipe Sanchón ara mateix fixos, Álvaro Rey podria deixar el seu lloc a Eloy Gila, que a poc a poc es va guanyant cada cop més la confiança del tècnic. Powel serà un cop més la referència dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)