Nàstic

Felipe (Nàstic), contra la pressió

Felipe Sanchón ha vençut el recel per l'intercanvi amb Álex Cruz en el mercat d'hivern amb gols i assistències, com les dues contra l'Alcorcón

Felipe Sanchón
DAVANTER DEL NÀSTIC
«Ja vaig notar quan vaig arribar que l'ambient estava enrarit per l'operació de la meva incorporació, però sempre ha estat tranquil perquè tenia la confiança del tècnic i del club»
«Algun partit m'ha sortit bé, però sempre es pot millorar i, a més, prefereixo pensar en el col·lectiu, perquè ens juguem la permanència»
2
GOLS
ha marcat Felipe Sanchón, a Jerez (1-2) i contra el Tenerife (1-1).

Felipe Sanchón va ser ovacionat diumenge passat quan va ser substituït per Seoane en la recta final del partit contra l'Alcorcón (2-0). El públic grana premiava l'actuació del jugador barceloní, autor de les assistències dels dos gols del partit, de Powel i Eloy Gila. Una ovació que servia per demostrar que els seguidors del Nàstic han oblidat la controvertida operació amb la qual el Granada i el Nàstic es van intercanviar Felipe i Álex Cruz, un futbolista valorat a Tarragona per la seva projecció.

Felipe, per tant, no va tenir un aterratge còmode a Tarragona, tal com ell mateix va reconèixer ahir, perquè ràpidament es va adonar que part de l'afició grana no veia clara l'operació. El davanter, però, va disposar des del principi de la confiança de Joan Carles Oliva, que no va trigar a fer-lo debutar com a titular –ho va fer al camp d'un dels seus exequips, el Girona– i que l'ha mantingut sempre en l'equip. Felipe encadena tretze titularitats i aporta rendiment en forma de gols i assistències, una de les carències d'Álex Cruz, que no va marcar ni va participar en cap gol en els 17 partits disputats aquesta temporada amb el Nàstic abans de marxar a Granada, on només ha disposat de 58 minuts. Felipe ha marcat fins ara dos gols importants, el que va donar la victòria al Nàstic al camp del Xerez (1-2) i el que va permetre salvar un punt contra el Tenerife al Nou Estadi (1-1). Felipe, un futbolista vertical i que es mou bé entre línies des de la mitja punta, va donar contra l'Alcorcón dues assistències de gol que Powel i Eloy Gila no van desaprofitar. El Nàstic espera que el barceloní continuï demostrant en el tram decisiu de la temporada per què Joan Carles Oliva va demanar amb tanta insistència la seva incorporació.

La importància de guanyar a Vila-real

Felipe Sanchón considera que si guanya demà al camp del Vila-real B, el Nàstic farà un pas important cap a la permanència. Per al futbolista barceloní, la victòria al camp del filial groc té un doble valor. Per una banda, perquè donaria al Nàstic molta tranquil·litat per afrontar una setmana complicada, amb tres partits compromesos –contra el Granada, el Recreativo i el Betis– en set dies. I, per altra banda, perquè és molt complicat a segona A, i més en aquest punt de temporada, encadenar dues victòries. Per Felipe, el triomf de la setmana passada contra l'Alcorcón és la demostració que l'equip tarragoní està en la bona dinàmica i que no ha de mirar el Salamanca, ja que si fa la feina ben feta, com fins ara, tard o d'hora s'assegurarà la permanència a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)