Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Powel, molt a prop de l'objectiu

El davanter holandès es va marcar la fita d'arribar als 12 gols i, amb set jornades per disputar, n'ha fet 10 i espera fer-ne més

Berry Powel es va marcar a l'inici de la temporada la fita de marcar 12 gols, i ja n'ha fet 10. El davanter holandès del Nàstic explicava ahir que espera marcar més gols per assolir el seu objectiu, però admet que a segona A no és fàcil. Powel va marcar quatre gols entre la jornada 24 i la 27 i diumenge, contra l'Alcorcón, va marcar el seu desè gol en una acció en què va driblar el porter rival. Powel ha alternat accions d'oportunisme, bones rematades i jugades personals en els gol que ha fet fins ara i que l'han convertit en la referència ofensiva del Nàstic, amb Rubén Navarro castigat per les lesions. El de Sallent havia de ser l'estilet dels grana, però, de manera sorprenent, Powel, que va arribar al Nàstic a última hora, s'ha consolidat com el màxim golejador.

Interès d'altres equips.

Berry Powel acaba contracte el 30 de juny, però no tanca la porta a continuar al Nàstic. Això sí, el davanter nascut a Utrecht fa 30 anys, afirma que hi ha equips que s'han interessat en ell i espera que el Nàstic li faci arribar alguna proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)