Nàstic

El Nàstic ha superat la pressió amb èxit

El Nàstic ha jugat els dos últims partits sabent que el Salamanca havia guanyat i no ha fallat

Amb aquests dos triomfs, manté el coixí de 4 punts i ha implicat més rivals en la seva lluita

A banda de la pressió que significa haver de lluitar per la permanència a segona A, el Nàstic també ha hagut de fer front les dues darreres jornades al fet d'haver de jugar sabent que el seu immediat perseguidor, el Salamanca, havia guanyat el seu partit i s'havia situat només un punt per sota. Fa dues setmanes, el conjunt castellà va derrotar el Girona per la mínima (1-0), en un partit que es va jugar en divendres, mentre que el conjunt grana va haver d'esperar a disputar el seu matx diumenge. La possible ansietat, però, no va poder amb els d'Oliva, que van vèncer l'Alcorcón amb solvència (2-0), i van conservar el marge de 4 punts amb el descens i amb el Salamanca, que és el mateix.

Aquest cap de setmana s'ha tornat a repetir la història, però en una situació molt més estressant per al Nàstic, com va reconèixer el mateix Oliva. Dissabte, el Salamanca va jugar dues hores abans que el Nàstic i va vèncer l'Elx remuntant un 2-4 advers en el tram final. Obligats un altre cop a sumar els tres punts per no veure escurçat el seu avantatge, els grana van patir per desfer-se del Vila-real B, però ho van acabar fent gràcies al penal transformat per Felipe Sanchón en l'últim minut i al posterior gol de Miki Martínez en el temps afegit.

No fa gaire, sobretot en l'època de Ferrando, al Nàstic se li tirava en cara que, quan es jugava les garrofes i havia de fer front a una situació sota pressió, normalment fallava. Ara, de moment, està demostrant que sap viure a la corda fluixa, cosa que augmenta les garanties d'èxit en aquest final de curs.

La setmana que ve, també.

La propera jornada, el Nàstic tornarà a jugar després que el Salamanca, que dissabte visita el camp del Rayo Vallecano, segon classificat. El Nàstic rep diumenge un altre dels rivals de la part alta, el Granada.

El Numància i el Còrdova, a 3 punts, i Las Palmas, a 2

X.S.

Fa només una setmana semblava que la lluita per la salvació era només cosa de dos, el Nàstic i el Salamanca. Els dos triomfs seguits que han aconseguit tant un com l'altre, però, han tornat a implicar més rivals en aquesta batalla. Ara, els grana ja tenen Las Palmas a dos punts i el Còrdova i el Numància a només tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)