Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Un assumpte pendent

El Nàstic es vol treure contra el Granada l'espina del 6-1, el «malson» del debut d'Oliva

El tècnic no lamenta les baixes per contracte de Felipe i Bergantiños i diu que té alternatives

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«El partit va ser un malson. Ho vaig patir sobretot en el viatge de tornada, que va ser duríssim. Em va costar oblidar-ho, però ja està oblidat. La revenja esportiva serà un al·licient afegit al fet de jugar a casa i a la importància dels punts»
«Nosaltres hem evolucionat i per això el partit de diumenge serà molt diferent del de la primera volta»
«El Granada fa respecte, i més recordant el 6-1, ja que sabem que aprofitaran qualsevol errada nostra i no afluixaran mai»
«Quan negocies per jugadors importants, o acceptes aquestes clàusules o no els pots fitxar. Era l'única possibilitat que estiguessin aquí. No ens n'hem de lamentar»

El partit de diumenge contra el Granada al Nou Estadi té diversos al·licients per al Nàstic. L'equip està immers en la lluita per la permanència, busca la tercera victòria consecutiva per primera vegada aquesta temporada i, a més, té l'oportunitat de treure's l'espina que té clavada des de la visita de la primera volta al camp del Granada, que el va golejar el dia del debut de Joan Carles Oliva a la banqueta del Nàstic (6-1). El tècnic grana assegura que ja ha paït aquella derrota, tot i que admet que li va costar molt perquè «va ser un malson» i que el viatge de tornada –moltes hores de nit en autocar– se li va fer «duríssim». El mal tràngol està superat, en bona part perquè el Nàstic ha millorat i té un coixí còmode respecte a la zona de descens, però Oliva i la plantilla admeten que mantenen l'espina clavada des d'aquell partit i que amb una victòria i una bona actuació se la trauran.

Per diumenge, Oliva té les baixes de Felipe Sanchón i Álex Bergantiños, ja que els seus contractes de cessió per part del Granada inclouen una clàusula per la qual el Nàstic ha de pagar 100.000 euros al club andalús si juguen el partit. Cap dels dos futbolistes participarà en el partit, i Álex Bergantiños ja va veure la cinquena targeta groga a Vila-real per complir diumenge la sanció. Oliva prefereix no lamentar-se'n, recorda que sense aquestes clàusules els fitxatges haurien estat impossibles i assegura que hi ha alternatives. El relleu d'Álex Bergantiños sembla clar –Fernando Seoane, que últimament estava a la banqueta, farà parella amb Rodri–, mentre que Oliva té més dubtes amb el de Felipe. Álvaro Rey té molts números d'acompanyar Tuni i Eloy a la segona línia si Morán i Delporte no estan a punt.

Oliva no descarta la tornada de Morán

L'únic jugador que no va participar en l'entrenament d'ahir va ser Sergio Díaz, que encara té molèsties i que segurament serà baixa diumenge. En canvi, Gerardo i Tuni –amb problemes físics dimarts– i Delporte i Morán –lesionats últimament– van participar en la sessió. Els dos primers estaran a punt segur per jugar contra el Granada, mentre que els altres dos són dubte ara mateix. Oliva va recordar ahir que encara queden tres entrenaments i, per tant, no va descartar que Morán, que s'ha perdut per lesió els últims quatre partits, torni contra el Granada i sigui un dels possible recanvis per a Felipe Sanchón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)