Nàstic

Oliva i Mingo envien un missatge de tranquil·litat a l'afició del Nàstic

Joan Carles Oliva i Mingo afirmen que el tema econòmic és el que menys els preocupa ara mateix

El tècnic recorda que el Nàstic és un club modèlic i el d'Hostalric es va mostrar molest amb Morán

Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
«El grup treballa a un nivell increïble dins i fora del camp; col·lectivament, tot això no ha repercutit en l'equip»
Carles Domingo «Mingo»
CAPITÀ DEL NÀSTIC
«Si hagués existit un pacte, hauria vingut jo a dir-ho com acapità, ja que ell [Morán] no pot representar el col·lectiu quan ni és capità ni se li ha donat poder per fer-ho públic»

L'entrenador del Nàstic, Joan Carles Oliva, i el capità, Mingo, van voler sortir ahir al pas de les declaracions fetes per Fernando Morán dijous, en què va revelar que la plantilla feia dos mesos que no cobrava. Tots dos van enviar un missatge de tranquil·litat i van assegurar que ara mateix el tema econòmic és el que menys els preocupa. «El grup treballa a un nivell increïble dins i fora del camp; col·lectivament, tot això no ha repercutit i es va veure dissabte passat al camp del Vila-real B només mirar les cares dels jugadors, de patiment abans de començar i d'alegria en acabar el partit», va explicar Oliva. En la mateixa línia es va mostrar Mingo, que va recordar que «l'equip, en cap moment ha mostrat nervis ni símptomes de trobar-se en una situació incòmoda, ja que el que li preocupa és el tema esportiu, i no d'altres». Tant Oliva com Mingo, a més, van destacar que el Nàstic és un club modèlic a l'hora de pagar. De fet, el tècnic lleidatà va comparar el cas del conjunt grana amb el d'altres equips: «A vegades, al final de temporada es tenen problemes de liquiditat i en cap cas la nostra situació és dramàtica com la d'altres clubs, pel que hi ha un marge de tranquil·litat.»

Toc d'atenció a Morán.

Primer Oliva i després Mingo, van donar un petit toc d'atenció a Morán, ja que entenen que les seves paraules no venien al cas. «Possiblement, en el moment en què les ha fet, són discutibles perquè no sumen», va indicar el tècnic, que alhora va intentar treure ferro a la qüestió assegurant que «potser volia donar un missatge positiu, dient que tot i no cobrar, l'equip està responent». Menys ambigu i molt més contundent va ser Mingo, que després de reunir-se amb el director general, Lluís Fàbregas, al mateix camp annex al Nou Estadi, no es va mossegar la llengua i va criticar Morán: «El comentari que va fer estava fora de lloc i crec que no representa la voluntat del vestidor de fer pública una situació personal de cada un i crec que no parla en nom de la plantilla, ja que, a mi personalment, no m'agrada que parlin dels meus temes, sobretot d'aquest públicament; és més, si hi hagués hagut un pacte, hauria vingut jo a dir-ho com a capità, ja que ell no pot representar el col·lectiu quan ni és capità ni se li ha donat poder per fer públic aquest tema».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)