Nàstic

El Nàstic vol el tercer triomf seguit i resistir la progressió del Salamanca

Ahir, l'equip castellà va guanyar i se situa a un punt dels grana

El Granada és més fort a casa, com sap molt bé l'equip d'Oliva (6-1)

El Salamanca va aconseguir ahir al camp del segon classificat, el Rayo Vallecano, la tercera victòria consecutiva, de manera que manté un ritme exi-gent per al Nàstic, obligat també a encadenar avui contra el Granada el tercer triomf per no quedar-se a un sol punt dels castellans i, per tant, de la zona de descens. Per al Nàstic, però, ahir també hi va haver un resultat positiu, la derrota de Las Palmas, que enganxa de ple els canaris en la lluita per evitar el descens. Avui, si guanya, el Nàstic li passarà al davant. Amb les altres tres places de descens pràcticament adjudicades –la victòria del Nàstic avui enviaria l'Albacete i el Ponferradina a segona B–, la lluita a la zona baixa se centra a evitar la dinovena posició.

El Nàstic, però, té clar que depèn de si mateix i que està en un bon moment. Després de derrotar l'Alcorcón en l'anterior partit al Nou Estadi i de vèncer al camp del Vila-real B dissabte passat, l'equip grana té l'oportunitat d'encadenar tres victòries per primera vegada en més de dos anys. Davant tindrà un equip que també està en bona posició per aconseguir l'objectiu, en el seu cas l'ascens a primera, i espera obtenir un bon resultat a Tarragona per fer un pas de gegant. L'equip andalús, però, perd molt lluny de Los Cármenes, on sempre ha mantingut un gran nivell, tal com sap molt bé el Nàstic, que va rebre un contundent 6-1 en el partit de la primera volta, el dia que debutava Joan Carles Oliva a la banqueta de l'equip tarragoní.

El tècnic lleidatà no amaga que les baixes que té avui, Álex Bergantiños i Felipe Sanchón, són sensibles. Els dos jugadors cedits pel Granada, que no poden jugar per contracte, estaven en un bon moment de forma. Fernando Seoane serà el que substituirà Berganiños al doble pivot, fent parella amb Rodri, mentre que més dubtes hi ha en el relleu de Felipe Sanchón a la mitja punta. Té molts números d'ocupar el seu lloc Álvaro Rey, tot i que Gerardo o Delporte també hi podrien jugar. Més difícil ho té Fernando Morán, que ja està recuperat de la lesió que l'ha mantingut un mes de baixa però que segurament encara no té el ritme per aguantar tot un partit sencer.

Álex Cruz, sí; Felipe i Bergantiños, no

Fabri González va incloure ahir en la llista de convocats per al partit d'aquesta tarda l'exgrana Álex Cruz, que va fitxar pel Granada en el mercat d'hivern en l'operació per la qual el Nàstic va incorporar Felipe Sanchón. L'extrem dret canari torna a la convocatòria després de superar uns problemes musculars. En canvi, Felipe Sanchón no pot jugar avui a causa d'una clàusula del contracte de cessió entre el Granada i el Nàstic, igual que Álex Bergantiños, que a Vila-real va forçar la cinquena targeta groga. Oliva va convocar ahir la resta de jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)