Nàstic

Joan Carles Oliva

Tècnic del Nàstic

Joan Carles Oliva: «És la derrota més injusta des que sóc entrenador del Nàstic»

«La diferència ha estat l'eficàcia; el seu porter ha tret tres mans increïbles»
«El Granada no és el millor equip perquè es posi pel davant i gaudeixi d'espais»

Joan Carles Oliva estava visiblement disgustat per la derrota que va encaixar ahir el Nàstic, ja que considerava que el 0-3 no reflectia el que es va veure sobre el terreny de joc, ja que el tècnic lleidatà considera que els grana fins i tot van tenir possibilitats d'aconseguir la victòria: «És la derrota més injusta des que sóc entrenador del Nàstic ja que la diferència entre els dos equips ha estat l'eficàcia; els primers 20 minuts que hem fet han estat dels millors que hem vist aquí, triangulant i combinant bé i arribant també a porteria». Oliva va recordar, a més, que contra un equip com el Granada no es poden desaprofitar ocasions tan clares com les que es van fallar ja que «contra un rival de la seva qualitat, quan no es transformen les oportunitats es paga». En la mateixa línia, el tècnic no va tenir cap dubte a l'hora de valorar quin havia estat el millor jugador del partit, fent referència al porter visitant, «que ha tret tres mans increïbles».

Tot i estar més que satisfet amb la imatge del seu equip, Joan Carles Oliva també va explicar algunes de les coses que no li van agradar: «A l'inici de la segona part hem perdut consistència i al final hem intentat recuperar-la perquè el resultat no fos més dolorós». Pel que fa també al que es va veure en el segon temps, l'entrenador grana va assegurar que «el Granada no és el millor equip perquè es posi pel davant i gaudeixi d'espais, però s'han assumit riscos i han passat factura».

Pensant ja en clau de futur, Oliva es va mostrar molt optimista i va afirmar que no té cap dubte que l'equip assolirà l'objectiu de la permanència: «Ens aixecarem, no en tinc cap dubte; aquest partit no em farà dubtar ja que no tinc cap mena de dubte que el desenllaç serà positiu». Pel que fa a la desaparició del coixí de quatre punts respecte del descens –ara és només d'un–, el tècnic grana va indicar que no canvia la situació del Nàstic per la del Salamanca, tot i el bon moment que viuen els castellans.


la clau del partit


les contres rivals

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)