Nàstic

Fulminats en el contraatac (0-3)

El Nàstic cau clarament a casa i se situa a un sol punt de la zona de descens

Els grana van perdonar al principi, i el Granada no va fallar poc després (36')

Aprofitant els espais, els andalusos van sentenciar en quatre minuts (64' i 68')

Els d'Oliva tornen a quedar sense el tercer triomf consecutiu

EL PITJOR La fragilitat.
El Nàstic va mostrar poques idees en atac i feblesa en defensa.
EL MILLOR El Granada.
Sòlid i vertical, l'equip andalús va llançat cap a la fase d'ascens.

La cosa es complica. Setmanes enrere semblava que el Nàstic havia agafat el camí de la permanència, però ahir l'equip grana va caure clarament al seu estadi contra el Granada, i queda a un sol punt del Salamanca, el primer equip en zona de descens. L'equip castellà va encadenar dissabte la tercera victòria, i va obligar els tarragonins a fer el mateix contra el Granada per no veure's molt a prop de l'abisme. El Nàstic, però, va tenir ahir un mal dia. Va començar bé, amb molta presència ofensiva, però va perdonar el gol amb dues o tres accions perilloses abans del quart d'hora de joc i, a partir d'aquí, es va fondre. El Granada va demostrar abans del descans l'efectivitat que li havia faltat a l'equip local amb el gol de Mikel Rico (36') i, en la segona meitat, va sentenciar el partit en el contraatac quan Álex Geijo (64') i Collantes (68') van aprofitar els espais concedits pels grana. En només quatre minuts, l'equip andalús havia deixat el partit vist per a sentència. L'afició grana va abandonar l'estadi entre xiulets i amb preocupació, ja que va veure un equip sense contundència en atac al principi, poc vertical i fluid la resta del partit i, en línies generals, feble en defensa, àmbit en què fins ara es mostrava molt solvent. Males peces al teler per a un equip que ha d'oblidar l'entrebanc d'ahir i reaccionar, sobretot perquè el seu perseguidor, el Salamanca, està en dinàmica positiva.

És cert també que el Nàstic va notar les baixes per contracte d'Álex Bergantiños i Felipe Sanchón, dos jugadors importants. Sense ells dos, Joan Carles Oliva va situar un triple pivot amb Miki Martínez al davant de Seoane i Rodri, amb Tuni i Álvaro Rey a les bandes. El dibuix tàctic grana va sorprendre d'inici el Granada, que va veure com Miki rebia pilotes entre línies amb les quals podia fer mal. A l'osonenc, titular per primer cop en la segona volta, li va faltar confiança i velocitat per aprofitar-les. No ha agafat el ritme de la segona A. En qualsevol cas, el Nàstic tenia més presència ofensiva i va portar perill amb dues centrades, que Álex Ortiz (2') i Rodri (13') no van saber transformar tot i que eren molt clares. Roberto els va guanyar la partida. Pràcticament, el Nàstic, en atac, es va acabar aquí. El Granada va resoldre el desajustament que deixava sol Miki endarrerint el pivot defensiu i, a més, va anar trobant cada vegada més espais en atac. L'equip andalús va començar a mostrar les armes que l'estan portant cap a la fase d'ascens a primera. Transicions ràpides, velocitat per les bandes i pólvora en atac. Una pèrdua dels grana al mig del camp va acabar en una acció d'Orellana rebutjada per Rubén i completada per Mikel Rico, tot sol. El gol va dibuixar un escenari ideal per als visitants, tal com es va evidenciar després del descans.

Oliva va fer un canvi ofensiu fent entrar Eloy pel lesionat Rodri, però això no va ser cap problema per al Granada, que amb un altre pas enrere va collar bé un Nàstic amb poques idees i gens vertical i va trobar passadissos immensos per fulminar els grana a la contra, amb Álex Geijo com a estilet. El pitxitxi del Granada va entrar en el minut 63, va marcar de seguida i va fer l'assistència del tercer gol quatre minuts després.

NÀSTIC
0
GRANADA
3
NÀSTIC:
Rubén, Xisco Campos, Mairata, Álex Ortiz, Mingo, Seoane, Rodri (Eloy Gila 45'), Miki (Medina 72'), Álvaro Rey, Tuni (Rubén Navarro 58') i Powel.
GRANADA:
Roberto, Nyom, Mainz, Íñigo López, Siqueira, Lucena, Mikel Rico, Collantes (Älex Cruz 75'), Abel Gómez (Granada 86'), Orellana i Ighalo (Álex Geijo 63').
GOLS:
0-1 (36') Mikel Rico. 0-2 (64') Álex Geijo. 0-3 (68') Collantes.
ÀRBITRE:
Piñeiro Crespo.
T.G.:
al local Miki.
PÚBLIC:
5.703 espectadors al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)