Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Desconnexió perillosa

El Nàstic encadena en mal moment dues derrotes per primer cop amb Oliva

L'empat del Salamanca, però, el manté fora de les places de descens

L'equip s'ha de refer del mal partit a Huelva en les quatre últimes jornades

10
PUNTS
ha obtingut el Salamanca en els últims 4 partits. El Nàstic, en canvi, només 6.

L'empat del Salamanca al seu estadi ahir contra el Celta (1-1) fa que la jornada 38 no acabi tan malament per al Nàstic com es podia témer després de la derrota dels grana dimecres a Huelva (1-0). Amb aquests resultats, el Nàstic es manté fora de la zona de descens, tot i que, això sí, amb els mateixos punts que el Salamanca, el primer equip situat al pou. L'equip castellà va frenar ahir la seva ratxa positiva –arribava al partit després de tres victòries seguides–, tot i que va marcar primer contra el Celta, que va empatar en la segona meitat. El Nàstic es manté fora de la zona de descens per dotzena jornada, però ja gairebé no té marge d'error. No se li escapa a ningú que per mantenir la categoria caldrà patir fins al final.

Després de perdre contra el Granada (0-3) i a Huelva (1-0), el Nàstic ha encadenat dues derrotes per primera vegada en els 23 partits amb Joan Carles Oliva a la banqueta. L'anterior vegada que va perdre dos partits seguits va ser en les jornades 15 i 16, justament en l'últim partit amb Luis César i el primer amb Oliva. El gallec va encadenar derrotes només una vegada, però en van ser quatre, entre la jornada 3 i la 6.

Aquestes dues derrotes han arribat en molt mal moment, amb l'equip grana jugant-se-la en el tram final de la lliga. El pitjor és, segurament, la imatge que l'equip va donar a Huelva, molt tou en defensa i sense convicció i molt imprecís en atac. Un joc, en definitiva, que no convida a l'optimisme amb vista als quatre últims partits de lliga, en els quals el Nàstic s'ha de refer del mal partit contra el Recreativo i demostrar que sap què s'hi juga.

Las Palmas s'escapa.

El Salamanca sembla ara mateix el rival del Nàstic en la lluita per la permanència, ja que ahir Las Palmas va derrotar el Cartagena a l'estadi de Gran Canària i ja té cinc punts més que els tarragonins. L'equip canari, que en els tres anteriors partits només havia sumat un punt, ha atrapat el Vila-real B i el Còrdova, que han de frenar les seves dinàmiques negatives per no complicar-se més la vida.

LES DADES

Derrotes seguides
J. 3:
Salamanca-Nàstic 1-0
J. 4:
Nàstic-Rayo 0-1
J. 5:
Celta-Nàstic 1-0
J. 6:
Nàstic-Xerez 0-2
J. 15:
Nàstic-Vila-real B 1-2
J. 16:
Granada - Nàstic 6-1
J. 37:
Nàstic-Granada 0-3
J. 38:
Recreativo-Nàstic 1-0

El que queda: dos de dalt i dos descendits

El Nàstic juga diumenge al migdia al Nou Estadi contra el Betis, amb l'ascens a primera lligat. Serà determinant la mentalitat amb què l'equip sevillà, el que té més potencial de la categoria, afronti el partit. Després, l'equip grana visitarà un Valladolid en un gran moment de forma i clar aspirant a disputar la fase d'ascens. En les dues últimes jornades, el Nàstic jugarà contra dos equips que ja han descendit a segona B, l'Albacete, a Tarragona, i el Ponferradina, al Tolarín, un estadi que mai no és còmode. Per la seva banda, el Salamanca juga diumenge a Xerez i després contra el Cartagena –dos equips que esgoten les possibilitats de jugar la fase d'ascens– i tanca la lliga contra dos equips sense res en joc, el Barça B i el Numància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)