Nàstic

2a DIVISIÓ

NÀSTIC

Els dies somiats

Virgili viu amb intensitat el salt a segona A i el primer gol, contra el Betis

Albert Virgili
DAVANTER DEL NÀSTIC
«Ja quan vaig arribar al Nàstic em sentia fort psicològicament i físicament i preparat, i cada dia treballo al màxim per jugar»
«El gol va servir per l'alegria de tots i de mi mateix. Però cal continuar treballant com fins ara, perquè el futbol té poca memòria»
«El suport que m'ha donat la gent ha estat molt important. He d'agrair a tothom com s'ha bolcat amb mi perquè sóc de Tarragona, i quina millor manera de fer-ho que jugar minuts i tenir la sort de marcar a l'estadi»
25
MINUTS
ha disputat Virgili amb el Nàstic, i n'ha tingut prou per marcar un gol.

Albert Virgili viu dies intensos. El davanter centre del Catllar forma part de la plantilla del Nàstic des del mercat d'hivern, va debutar contra el Tenerife el 2 d'abril i diumenge passat, contra tot un Betis, va marcar el seu primer gol amb la samarreta grana, que sentenciava el partit (3-1), en rematar a la primera una bona centrada des de la dreta d'un altre jugador que, com ell, té fitxa de la Pobla de Mafumet, Álvaro Rey. Ja va rebre un premi en fer el salt al primer equip des del filial i el gol contra el líder és un somni fet realitat. La imatge més significativa és de just després del partit contra el Betis: Virgili, encara suat i tremendament satisfet, signa una samarreta a un aficionat. El punta tarragoní ha passat en poc temps dels terrenys de joc de tercera divisió al ressò mediàtic de la LFP.

Virgili es mostra en tot moment molt agraït pel suport rebut i explica que el gol marcat diumenge passat és la millor manera de tornar a l'afició les mostres d'estima. De totes maneres, té clar que no s'ha de quedar aquí i vol tenir més minuts en els tres partits que falten per acabar la temporada. Oliva diu que des que va arribar al Nàstic Albert Virgili està treballant molt bé i admet que potser fins ara no ha estat prou just amb ell. Diumenge li va donar una oportunitat i considera que la va aprofitar, ja que amb el gol va fer una bona aportació, però reconeix que no serà fàcil que el davanter del Catllar sigui titular tenint en compte que Powel està consolidat. Potser si a Ponferrada l'equip grana està matemàticament salvat en l'última jornada de lliga, Virgili debutarà com a titular. De moment, ell assegura que no pensa més enllà d'aquests tres partits, ja que es vol centrar a ajudar l'equip en la lluita per la permanència. Quan acabi la temporada ja tindrà temps de pensar en la seva continuïtat al Nàstic.

A Valladolid, amb la moral molt alta

Albert Virgili explicava ahir que el Nàstic afronta el partit de demà a Valladolid en un bon moment. «Estem en una bona dinàmica i tenim la moral alta que vam agafar diumenge. Ho hem d'aprofitar per aconseguir els tres punts i solucionar la salvació com més aviat millor», explica el punta del Catllar, de 28 anys. A més, Virgili recorda que la situació amb la qual l'equip tarragoní afronta la recta final de la temporada és més que òptima: «Queden tres jornades i depenem de nosaltres mateixos, que és el més important en futbol.» El davanter grana considera que la manera com està treballant l'equip i la intensitat que hi posen els jugadors fa pensar que la permanència del Nàstic a segona A és molt a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)