Nàstic

FASE D'ASCENS A 2a DIVISIÓ B

LA POBLA DE MAFUMET-CONSTÀNCIA

La Pobla de Mafumet vol continuar fent història

La Pobla rep el Constància d'Inca en l'anada de la primera eliminatòria per pujar a segona B

Kiko Ramírez assegura que l'objectiu és «acabar escrivint el nom de l'equip amb lletres d'or»

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Tinc plena confiança perquè he vist la progressió de l'equip, però en aquests partits, el marge d'error és molt menor i pot passar qualsevol cosa»
«Defensivament tenen un equip amb jugadors forts i molt alts, que encaixen pocs gols, i els agrada sortir amb la pilota controlada»
Nico López
ENTRENADOR DEL CONSTÀNCIA
«No hem tingut sort en el sorteig; amb experiència i actitud esperem equiparar les forces contra un rival que té una gran qualitat»

La Pobla de Mafumet no en té prou amb haver-se classificat per a la fase d'ascens a segona divisió B. El filial grana ja ha fet història amb aquesta fita però vol continuar avançant capítols per «acabar escrivint el nom de l'equip amb lletres d'or», com assegura el tècnic, Kiko Ramírez. Per assolir-ho, haurà de superar tres esculls diferents i avui, a partir de les cinc de la tarda, afronta l'anada de la primera eliminatòria contra el Constància d'Inca, un rival amb molta més experiència en aquest tipus de competició. I és que els balears, comptant la d'enguany, s'han classificat nou vegades per a la fase d'ascens de les últimes quinze, tot i que sense assolir mai l'objectiu. Això, però, no impedirà al conjunt grana afrontar el repte amb la màxima ambició: «Tinc plena confiança perquè he vist la progressió de l'equip sobretot al final de temporada», explica Ramírez, que de totes maneres recorda que «en aquests partits el marge d'error és mínim i pot passar qualsevol cosa».

El tècnic grana no podrà disposar per aquest duel de Denis Coch i Jordi Roca, lesionats, i mantindrà el dubte fins a última hora de Julio Rico, que si entra a la llista no serà titular, però tindrà els homes que han adquirit més protagonisme darrerament, per la qual cosa podrà apostar per l'onze tipus d'aquests últims partits. Pel que fa al rival, Ramírez, a banda de destacar la gran experiència del Constància en les fases d'ascens, valora la fortalesa dels mallorquins al darrere i també la seva aposta de joc: «Defensivament tenen un equip amb jugadors forts i molt alts, que encaixen pocs gols, i els agrada sortir amb la pilota controlada des del darrere i fer un bon futbol.» També recela del seu referent al davant, Lucas Pou, de qui diu que «està en ratxa i és molt perillós». De totes maneres, Kiko Ramírez té clar que la Pobla no canviarà el seu estil: «Jugant a casa, hem de sortir al terreny de joc sense complexos i amb intensitat, tot i que conscients que es tracta d'un partit de 180 minuts.»

Per la seva banda, el tècnic del Constància, Nico López, té tota la plantilla disponible, i tot i que afirma que no han tingut sort en el sorteig, confia que «l'experiència i l'actitud de l'equip serveixin per igualar les forces contra un rival de gran qualitat, que ha deixat fora de la fase d'ascens històrics com l'Europa o el Terrassa». 19 jugadors formen l'expedició del conjunt balear, que ahir a la tarda es va entrenar a l'annex al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)