Nàstic

La importància de tenir un Nou Estadi ple

El curs passat, el Nàstic es va salvar en el penúltim partit de lliga, contra l'Elx

Aleshores, la força del Nou Estadi va ser decisiva per assolir l'objectiu final

Diumenge, contra l'Albacete, el club espera repetir aquella vetllada

Lluís Fàbregas
DIRECTOR GENERAL DEL NÀSTIC
«El Nàstic s'hi juga moltíssim, ja que podem consolidar l'equip en aquesta categoria i veure el futur amb l'optimisme d'estar en la LFP»
«Tenim moltes esperances que el camp s'ompli com fa un any contra l'Elx, ja que ens ho juguem tot i estem en una situació idèntica a aquella, ja que depenem de nosaltres per salvar-nos»
«Confiem que el Barça B farà tot el possible per derrotar el Salamanca, ja que és superior, i que ens donarà un cop de mà per segellar la salvació»
14.124
ESPECTADORS
van anar al Nou Estadi en el penúltim partit de lliga de la temporada passada, contra l'Elx.

L'afició del Nàstic té una cita amb el seu equip diumenge que ve a les set de la tarda, que és la data i l'hora que va fixar ahir la LFP per a la disputa del penúltim partit de lliga que jugarà el conjunt grana amb l'Albacete al Nou Estadi. El Nàstic encara depèn d'ell per salvar-se, i un triomf contra el conjunt manxec és vital per continuar mantenint intactes les esperances de continuar a segona A. I si s'escau –o sigui, si el Salamanca perd al Miniestadi contra el Barça B–, per assegurar-se la permanència de manera matemàtica, sense haver d'esperar a jugar-s'ho tot en l'última jornada a Ponferrada.

La història es podria repetir, ja que la temporada passada el Nàstic va assolir la salvació en la penúltima jornada, gràcies al triomf a casa contra l'Elx (3-1). Aquella tarda, amb un Nou Estadi gairebé ple i amb un ambient que no es recordava des dels millors partits de l'any de primera, l'afició –en concret 14.124 espectadors– va empènyer l'equip cap a la victòria i cap a la celebració posterior. Enguany, l'objectiu és repetir-ho o com a mínim, acostar-s'hi, i el club grana ja s'ha posat en marxa per tal que l'equip de Joan Carles Oliva gaudeixi diumenge del màxim suport de la graderia. Fins ara, la millor entrada de la temporada va ser la de fa dues jornades contra el Betis, quan 8.207 espectadors, tot i que molts del conjunt andalús, van anar al Nou Estadi. Ara, s'espera superar aquella entrada amb escreix, i per això ja s'han engegat les primeres mesures. Per començar, tots els socis poden obtenir dues entrades gratuïtes de la seva mateixa zona, sempre que n'hi hagi de disponibles. Per als que no són socis, podran adquirir entrades de gol per només cinc euros.

El futur del Nàstic depèn molt del que passi en aquest partit, i el director general, Lluís Fàbregas, ho recorda a l'afició: «El Nàstic s'hi juga moltíssim, ja que podem consolidar l'equip en aquesta categoria i veure el futur amb l'optimisme d'estar en la LFP.» Per tot plegat, Fàbregas, que confia que el Salamanca perdi al Miniestadi, espera que el de diumenge sigui quasi una repetició del duel de l'any passat contra l'equip il·licità: «Tenim moltes esperances que així sigui, ja que ens ho juguem tot i estem en una situació idèntica a aquella, ja que depenem de nosaltres.»

LES MESURES

Per als socis
2 entrades gratuïtes
a tots els socis del Nàstic, de la seva mateixa zona de l'estadi, sempre que en quedin de disponibles. Ja es poden recollir a les oficines del club, a la botiga de l'avinguda Catalunya, i el mateix dia del partit, a les oficines del club, però no a les taquilles.
Per als no-socis
Entrades de gol a 5 euros.
A la resta de les zones de l'estadi, es mantindrà el preu habitual.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)