Nàstic

Luis Enrique no vol especulacions

L'entrenador del filial blaugrana, molest que es dubti dels seus jugadors: «No entrem en aquesta sèrie de jocs»

El Barça B va caure fa dues setmanes contra Las Palmas (3-5), rival del Nàstic, i diumenge rep el Salamanca. El tècnic del filial blaugrana fins al 30 de juny, Luis Enrique Martínez, rebutja que es dubti de la motivació del seu equip, que no té cap objectiu específic –com a màxim, acabar com més amunt millor–. «No entrem en aquesta sèrie de jocs.»

L'asturià no fa declaracions durant la setmana i, just després del 0-2 a Girona, es va referir al fet que el filial blaugrana pugui fer un favor (o no) al Nàstic. «El partit del Salamanca és com el del Girona o el de Las Palmas o l'anterior contra l'Albacete. Sortim a guanyar sempre per nosaltres mateixos i, després de 42 jornades, la classificació dirà els equips que baixen i els que juguen el play-off. Diumenge, utilitzaré els jugadors que cregui més oportú per guanyar i sempre és millor quedar tercer que quart.» Luis Enrique assegura que els seus jugadors no es deixaran anar. «No llançarem la tovallola, els jugadors no ho faran. No ho han fet durant 40 jornades i no ho faran les dues últimes. No ens ho permetrem i no entrarem en aquestes especulacions. És el nostre estil fins a la jornada 42.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)