Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Egoismes a banda al Nàstic

Oliva veu l'equip a punt per a dos partits clau i en lloa l'actitud, amb una excepció: Gerardo

Critica l'egocentrisme de l'asturià, expulsat dimarts i que ahir es va entrenar al marge

Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«Un jugador que va venir a reivindicar-se i que no ha fet la campanya de la seva vida ho porta d'una altra manera, però el grup sempre ha d'estar per damunt dels individus. El jugador que és intel·ligent i que fa molt de temps que hi és se'n sap adonar i el jugador que és més impulsiu i egocèntric no ho fa, com és el cas»
«A vegades, l'ego és tan fort que no suma en l'equip»
«La plantilla gestiona bé la situació, malgrat que no hem pogut sortir de la zona baixa i que hem tingut mala sort en decisions arbitrals»
Pere Mairata
DEFENSA DEL NÀSTIC
«Ara és molt important salvar l'equip, i amb vista al futur individual de cada jugador, encara ho és més»

El Nàstic afronta els dos últims partits de lliga –diumenge contra l'Albacete i a Ponferrada–, decisius en la lluita per la permanència, i Joan Carles Oliva veu la plantilla preparada i amb l'actitud idònia per sortir-se'n. De totes maneres, hi ha una excepció, tal com va revelar ahir el tècnic. Es tracta de Gerardo Noriega, que va ser expulsat de l'entrenament de dimarts –va passar el mateix fa un parell de setmanes– i que ahir no es va entrenar amb la resta del grup. Oliva va titllar el mitja punta asturià d'«egocèntric» i «impulsiu», ja que assegura que en un moment clau de la temporada en què tothom ha de remar en la mateixa direcció, Gerardo només pensa en la seva situació personal –fa sis partits que no juga– i fa notori el seu malestar pel fet de no disputar partits. El tècnic del Nàstic compara la situació de l'asturià amb la d'un altre jugador veterà que està tenint poques oportunitats últimament, Rubén Navarro, que només ha disputat 55 minuts en els nou últims partits i que en fa tres que no juga: «Per a ell no jugar és una garrotada, però s'està comportant molt bé.» Oliva lamenta l'actitud de Gerardo perquè no s'adona que amb l'actitud egocèntrica perjudica el grup.

Més enllà d'aquest cas individual, Oliva està content per com la plantilla grana està gestionant anímicament la recta final de la temporada, malgrat que, segons Oliva, l'equip no ha pogut sortir de la zona baixa i no ha tingut sort amb les actuacions arbitrals. El tècnic grana recorda que el partit contra el Betis al Nou Estadi (3-1) és una demostració de la bona predisposició de l'equip i espera que diumenge contra l'Albacete els seus homes tornin a mostrar la intensitat, l'agressivitat i la motivació que els va permetre derrotar el líder de la categoria.

«Tinc clar que el Barça B voldrà guanyar»

Joan Carles Oliva assegura que no pensa en el partit entre el Barça B i el Salamanca, perquè no depèn d'ell, però es mostra convençut que el filial grana buscarà els tres punts contra l'equip que, amb els mateixos punts que el Nàstic, ocupa zona de descens. «Tinc clar que el Barça B voldrà guanyar i, a més, és capaç de tot, sobretot quan juga al seu estadi i amb el seu estil.» El tècnic del Nàstic també considera que l'Albacete no vindrà diumenge a passejar a Tarragona i prefereix no fer càbales respecte a les possibilitats de permanència, ja que l'únic que depèn d'ell és preparar l'equip per guanyar els dos partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)