Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Un altre ple històric al Nou Estadi

L'afició del Nàstic respon i omplirà l'estadi diumenge, en el partit clau per a la salvació

«Esperem que sigui un punt de partida cap a un futur millor», afirma Lluís Fàbregas

El Nàstic se la juga diumenge contra l'Albacete (a les 7) i la directiva ha posat facilitats i ha muntat iniciatives perquè l'afició ompli l'estadi i faci costat a l'equip, que ha de guanyar per no arribar a l'última jornada de lliga en zona de descens. Els seguidors, com sempre, no fallaran. Segons van explicar ahir el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, i el responsable de l'àrea social, Jordi Ruiz, el ritme de venda i repartiment d'entrades fa preveure que, fins i tot, se superin els 14.124 espectadors que van veure el Nàstic-Elx la penúltima jornada de la temporada passada, en què els grana, com ara, es jugaven la permanència. El Nàstic regala dues entrades a cada soci, ha posat preus baixos a taquilla i ha fet promocions a través de les xarxes socials i del futbol de base del Nàstic i d'altres clubs. A hores d'ara, ja es pot confirmar que la tribuna estarà plena de gom a gom, i una cosa similar passarà amb els gols, la preferent inferior i la preferent superior, que s'obrirà per encabir tots els aficionats.

Fàbregas i Ruiz van demanar als seguidors que vagin al partit que ho facin amb molta antelació per millorar uns accessos que es podrien col·lapsar i per donar ambient a l'estadi des de ben d'hora. De fet, les activitats als voltants de l'estadi començaran a les 2 de la tarda, amb la paella popular que organitza la federació de penyes, a les 5 –dues hores abans del partit– s'espera que hi hagi prou gent per fer una bona rebuda a l'autocar de l'equip i a dos quarts de 6 ja s'obriran les portes de l'estadi. La idea és que a les 6 els espectadors ja ocupin els seus seients per fer bullir l'olla i que fins a 14.500 cartolines vermelles i blanques donin color a la graderia just abans de l'inici.


Es preveu superar fins i tot els 14.124 espectadors del Nàstic-Elx de la temporada passada

INICIATIVES

Paella
popular a càrrec de la federació de penyes a les 2.
Marea grana
per rebre l'equip a les instal·lacions a les 5.
Xaranga
durant la prèvia del partit i dins l'estadi.
Videomarcador
amb la pel·lícula del 125è aniversari.
Mosaic
amb 14.500 cartolines vermelles i blanques.
Homenatge
a Xavi Tondo i als cinc equips de base campions.

Les penyes fan una doble crida a l'afició

La Federació de Penyes del Nàstic ha fet pública aquests dies una carta adreçada a l'afició i a l'entorn del Nàstic amb una doble crida. D'una banda, demana als seguidors que acudeixin en massa al Nou Estadi diumenge per tal que els jugadors vegin que tenen un gran suport i, al mateix temps, una gran responsabilitat. D'altra banda, les penyes demanen als aficionats del Nàstic que vagin a veure la final de la lliga de campions de dissabte a la pantalla gegant de la Tabacalera amb la samarreta del Nàstic, per tal que el club blaugrana «vegi que també té un compromís amb l'afició de Tarragona». El Nàstic confia en un cop de mà del Barça B contra el Salamanca.

«Que els jugadors en siguin conscients»

Sembla un déjà vu amb la temporada passada. Llavors, el Nàstic es jugava la permanència al Nou Estadi en la penúltima jornada, contra l'Elx, i va haver de fer una gran crida perquè l'afició omplís l'estadi i jugués un paper clau en la victòria dels grana (3-1). Exactament igual que aquesta temporada. «S'ha d'aconseguir que els jugadors siguin conscients que l'equip ha d'estar a segona A», diu Lluís Fàbregas, que desitja no haver de repetir més l'agònica situació final. Espera que sigui «un punt de partida cap a un futur millor», un desig que també es va sentir en la prèvia del Nàstic-Elx de la temporada passada i les coses, un any més tard, han canviat ben poc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)