Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

D'importància vital per al Nàstic

Morán situa el partit de demà entre els clau en la història grana

El mitja punta tornarà a l'onze inicial si Tuni, tocat, no està a punt

Fernando Morán
JUGADOR DEL NÀSTIC
«És un dels partits més importants de la història del Nàstic, per aguantar la vida d'aquest club»
«Hem de ser cauts, ja que l'excessiva tensió ens pot engarrotar. Hem de ser intel·ligents i saber que ells no tindran tanta tensió. Hem de demostrar qui és que es juga més coses»

El partit de demà és vital. Fernando Morán, un dels veterans de la plantilla del Nàstic i que n'ha vist de tots colors en el món del futbol, té clar com ningú la importància del partit contra l'Albacete. «És un dels partits més importants de la història del Nàstic», afirma el mitja punta madrileny, que sap que la permanència a segona A és bàsica per a una entitat amb uns problemes econòmics que es podrien aguditzar a segona B. Malgrat la transcendència dels punts, Morán no creu que el Nàstic pateixi nervis durant el partit, ja que el veu capaç de gestionar bé les emocions. Afirma que l'equip tarragoní ha de «sortir a mossegar» per demostrar qui és que es juga la vida en el partit, però avisa que si el Nàstic no marca aviat no l'ha de vèncer l'ansietat, ja que el partit és llarg i tindrà oportunitats per guanyar-lo. Per Morán, la clau és que l'equip grana demostri les seves credencials: seriositat defensiva, línies juntes i presència ofensiva amb mobilitat. El madrileny no es refia de l'Albacete encara que no s'hi jugui res –«voldran acabar bé la lliga i els jugadors necessiten reivindicar-se», afirma– i espera que el Barça B, que juga a la mateixa hora contra el Salamanca, en zona de descens amb els mateixos punts que els grana, «faci el que ha fet sempre a casa: grans partits».

Tuni i Álvaro Rey, dubtes.

Els dos jugadors arrosseguen molèsties que van fer que ahir no s'entrenessin amb la resta del grup i que, de moment, els fan ser dubtes per al partit de demà contra l'Albacete. Abans de saber si hi pot comptar o no, Joan Carles Oliva esperarà l'entrenament d'aquest matí, tot i que ahir era bastant optimista. Si no pot disposar de Tuni, Morán, que només ha estat titular en un dels últims vuit partits –a Huelva– serà l'escollit per completar la triple mitja punta en què també hi haurà Eloy Gila i Felipe Sanchón.

Oliva no vol tocar l'onze inicial

Tot i la derrota del cap de setmana passat a Valladolid, Joan Carles Oliva està content amb l'equip amb què, amb molts pocs retocs, està afrontant el tram decisiu del curs. Ahir, el tècnic grana va afirmar que l'entrada de Mairata a l'eix de la defensa pel lesionat Álex Ortiz –una tornada que s'hagués produït encara que el sevillà estigués en condicions– serà l'única novetat, deixant de banda el dubte de Tuni. Eloy Gila i Felipe Sanchón a les mitges puntes i Powel a la punta d'atac tenen el lloc assegurat en l'onze inicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)