Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

La crida de la salvació

El Nàstic, obligat a vèncer l'Albacete per no veure's empès al precipici

L'afició respondrà, com sempre en les situacions límit, omplint l'estadi

Els grana esperen un cop de mà del Barça B, que rep el Salamanca

El Nàstic arriba a la penúltima jornada de lliga sense la permanència resolta, exactament igual que la temporada passada. I, com llavors, se la juga al Nou Estadi davant una afició que, com sempre quan la necessita, li farà costat, ja que omplirà l'estadi i hi farà viure un gran ambient. El club prepara activitats durant la prèvia per tal que la gent estigui aviat a l'estadi, sobretot per participar en el gran mosaic que cobrirà tota la graderia just abans del començament del partit. El Nàstic està jugant amb foc des de fa temps, però espera no cremar-se tampoc aquesta temporada. Podrà dir que se n'haurà sortit del tot avui mateix si derrota un Albacete ja descendit i, a més, el Salamanca –que ocupa la zona de descens amb els mateixos punts que el Nàstic, cau al Miniestadi–. En aquest cas, la permanència serà matemàtica. Però no derrotar l'equip manxec i veure com el Salamanca guanya el Barça B faria que el Nàstic arribés amb totes les de perdre en l'última jornada, a Ponferrada. També es confia, però, en la mala dinàmica del Vila-real B, que té tres punts més que el Nàstic, que li guanya el goal-average. Els grana, conscients de la transcendència dels tres punts, esperen oferir la versió de l'últim partit a casa, contra el Betis (3-1) i no pas la dels últims desplaçaments.

Tuni i Álvaro Rey, a punt.

Oliva ja va donar ahir mateix la llista de convocats, en la qual figuren Tuni i Álvaro Rey, que durant la setmana ha tingut molèsties físiques. N'han quedat fora Gerardo, Mingo, Vicente, Sergio Díaz, Rubén Navarro, Walter i Fachan. Així, el tècnic del Nàstic podrà repetir, tal com pretenia, l'onze inicial del partit contra el Betis, amb el mallorquí, Eloy Gila i Felipe en la segona línia d'atac rere Powel. En defensa, Mairata tornarà després de la sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)