Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA

L'última autoexigència

Podria avançar llocs si guanya el Còrdova, que també té tota la feina feta

Necessita netejar la imatge de Sòria i trencar la sèrie de tres derrotes

El Girona confia regalar una alegria a Montilivi en l'últim acte de la lliga

El Girona torna a tancar la lliga a Montilivi, però l'episodi d'aquesta tarda no tindrà res a veure amb el que va viure la temporada passada, amb la salvació a última hora gràcies al gol de penal contra el Múrcia. Sense gens d'angoixa i amb ben pocs al·licients, el Girona se centra a intentar oferir una última alegria a l'afició de Montilivi, que ha gaudit de valent en més d'una ocasió. El somni del play-off va quedar esvaït fa un mes, però la temporada ha estat més que bona i seria una llàstima acabar-la amb la dinàmica perdedora en què s'ha trobat des que va quedar sense premi gros.

La plantilla del Girona s'ha imposat l'exigència de netejar la imatge que l'equip va oferir la setmana passada a Sòria, on va caure amb contundència (4-0) víctima d'una falta d'intensitat evident que va fer enrabiar Raül Agné. «Sempre he defensat l'equip, però el que no puc fer és obviar un valor que jo tinc; no puc enganyar-me. Els he dit que potser no tinc cap dret a exigir-los més, però ells no tenen dret a donar per acabada la temporada quan no ha acabat», va exposar ahir el tècnic. Dit això, el de Mequinensa va tornar a elogiar la temporada de l'equip: «Si som capaços de guanyar, acabarem allà on ens mereixem, a mitja taula. Seria una bona manera d'acomiadar-nos de la gent.» El conjunt gironí podria avançar uns quants llocs en la classificació, però també té el risc d'acabar més avall que el catorzè lloc actual, entre altres coses, perquè el Còrdova és a dos punts.

El Girona no només mirarà d'oferir una imatge molt millor que contra el Numància, sinó que vol trencar una sèrie de tres partits en què no ha fet cap punt i ni tan sols ha marcat. El tècnic no va revelar l'onze, però tampoc tindrà gaire marge de maniobra, sobretot en atac, amb les absències de Despotovic, Peragón i Curto. Al darrere, tampoc hi ha Tortolero, i Migue no està en plenes condicions. També és una incògnita l'alineació del Còrdova, que arribarà a Montilivi tot just garantida del tot la continuïtat a segona A. Lucas Alcaraz, en el seu comiat com a tècnic del conjunt andalús, farà debutar el tercer porter i algun altre jugador del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)