Girona

2a DIVISIÓ A. GIRONA

Vilaró: «Espero continuar»

Afirma que el sorprendria haver de deixar lapresidència, però en té tots els números

Ramon Vilaró
PRESIDENT DEL GIRONA
«Comiats? Potser sí que n'hihaurà, però potser no accepten que haguem posat el càrrec a disposició seva i continuem al consell tot l'any. Ells ho fan d'aquesta manera, en comptes de dir 'tu i tu, fora', i m'imagino que deu ser legal. Cada temporada es farà»
«Espero continuar, sí. [De president?] Sí, si no hi ha una sorpresa d'última hora»

Dos dies després de posar el càrrec a disposició del propietari, alguns membres del consell d'administració del Girona es van perdre el partit d'ahir a Montilivi (Belmar i Vallbona), un altre el va veure des de tribuna (Alfons Moreno) i d'altres van continuar a la llotja, com si no hagués passat res. Entre ells, el president Ramon Vilaró i el vicepresident Joaquim Boadas, que van valorar després la situació. Vilaró, tot i que el més probable és que no tingui lloc amb la imminent remodelació, va assegurar que confiava mantenir-se no només al consell, sinó com a president.

«Vaig parlar amb la direcció molta estona, i si hi hagués hagut alguna decisió anòmala m'imagino que m'ho haurien comentat i no m'haurien fet perdre el temps, suposo.» Preguntat per qui era «la direcció» amb qui havia parlat, va respondre: «Amb la propietat, la Kat i en Barto [de MRA, l'empresa de Delgado], els que porten el tema des d'aquí. Amb Delgado fa bastant temps que no hi parlo.» Tal com va confirmar Boadas, la societat que controla la majoria d'accions (Unió Esportiva Girona SL) «haurà de decidir els pròxims dies què es fa». Boadas és conseller i alhora portaveu de la societat que controla Delgado.

Vilaró va parlar d'una «temporada magnífica»: «Destacaria tot el projecte que hem fet, començant des de zero, amb totes les iniciatives. Ara ja estem del tot consolidats a la categoria. Hem de pensar a fer un equip superior per si podem fer el salt a primera.»

Boadas, orgullós del que ha fet el consell

«Hem d'estar tots molt contents de l'etapa que es tanca, i la propera ja es veurà.» Va ser una de les frases del vicepresident Joaquim Boadas, que no va voler parlar gaire en clau de futur però va defensar la feina feta pels consellers que han posat el càrrec a disposició del propietari: «Estic molt orgullós d'haver-ne format part. Tot l'esforç ha conduït a escriure la pàgina més brillant de la història del club. Hi ha hagut molt bon ambient al consell, que ha treballat molt. Totes les àrees ho han fet molt.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)