Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

El Nàstic no renova Medina, Miki, Rubén Navarro, Vicente, Gerardo i Delporte

El Nàstic va anunciar ahir que no renova sis jugadors que acaben contracte: David Medina, Rubén Navarro, Miki Martínez, Vicente Pérez, Gerardo Noriega i Ludovic Delporte. Medina, regular i polivalent, tanca una llarga etapa de sis temporades al Nàstic, amb 160 partits en total. Rubén Navarro ha jugat 40 partits i ha fet 6 gols en dues campanyes al Nàstic, amb menys protagonisme en l'última; Vicente només ha participat en dos partits aquest curs –en l'anterior en va jugar 23–; Miki no ha convençut l'any del seu debut a segona A, i Gerardo i Delporte han sigut dues de les decepcions del curs.

Les renovacions, a punt.

Pel que fa a la resta de jugadors que acaben contracte, el Nàstic està a prop de tancar la renovació de Fernando Morán –per dues temporades–, de Mairata, de Ruz i de Virgili, i també té la intenció d'allargar el contracte de Berry Powel, que té, però, bones ofertes, i de Tuni, receptiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)