1a femenina

COPA DE LA REINA

Les reines són blaugrana

El Barça doblega l'Espanyol a la pròrroga i s'endú la segona copa

El futbol femení es reivindica i demana pas amb una llarga final

TÈCNIC DEL BARÇA
«És una gran recompensa, aquest títol. Crec que l'hem merescut. La primera meitat ha estat nostra i a la segona l'Espanyol ens ha portat durant 20 minuts per un camí que no volíem»
«Entre les dutxes, el cava i que el dinar s'ha allargat, hem estat una bona estona de festa. Ara tenim ganes de celebrar-ho a casa, amb els nostres»
Òscar Aja
TÈCNIC DE L'ESPANYOL
«Hem arriscat una mica més del compte a l'hora de buscar el gol i això ens ha pogut costar la final durant la pròrroga»
«Hem estat millors durant la segona meitat. A la primera hem comès més errors»

De res no va servir la gran actuació de la portera espanyolista Mariajo. El Barça va superar l'Espanyol en la final de la copa de la Reina després d'un llarg partit que va decidir-se en la pròrroga gràcies a un gol d'Olga. Les blaugrana van alçar la seva segona copa de la Reina, i ho van fer, en línies generals, amb justícia.

Sense la màgia que durant la temporada han fabricat les botes de Vero Boquete, l'Espanyol es va veure força tenallat durant el primer temps. El Barça, amb més instint assassí, va gaudir de les millors oportunitats, entre les quals una de claríssima de Corredera, que no va poder superar la portera blanc-i-blava, la millor jugadora de l'equip d'Òscar Aja.

La segona meitat va ser més anivellada, i fins i tot es podria dir que la dinàmica del partit bufava a favor de les espanyolistes. Al final del temps reglamentari el marcador no s'havia mogut i a la ciutat esportiva de Las Rozas va ser necessària la pròrroga. En el transcurs del temps extra, una jugada de Carol per la banda dreta va ser rematada al fons de la xarxa per Olga, que va posar l'esfèrica lluny de l'abast de Mariajo.

L'1-0 va coronar el Barça en una jornada en què el futbol femení, sovint tan arraconat, va reivindicar-se a través de les càmeres amb una final intensa.


Xavi Llorens

BARÇA

1

ESPANYOL

0

BARÇA:

Ràfols, Laura Gómez, Meli, Ani Escribano, Melanie (Rocío 90'), Marta Unzué, Vicky (Esther Romero 112'), Noemí (Guti 72'), Corredera, Montse Tomé (Carol 59') i Olga.

ESPANYOL:

Mariajo, Torrejón, Ane, Gimbert, Sonia (Lara 91'), Meseguer, Monforte, Vilanova (Andrea 63'), Erika, Alexia (Debo 99') i Willy.

GOLS:

1-0 (108') Olga.

ÀRBITRE:

Pizarro Gómez.
T.G.:
Va amonestar amb targeta groga l'espanyolista Torrejón (26') i la blaugrana Vicky (99').

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)