Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Longás, el referent en la creació

El mig, pretès des fa temps pel Nàstic, accepta el repte de dur el pes del joc grana

El Nàstic va presentar ahir el primer fitxatge per a la temporada 2011/12, el mig centre de 26 anys Antonio Longás, provinent del Cartagena (72 partits en dos cursos) i que ha signat pel club grana fins al juny del 2013. Ja feia anys que el Nàstic estava interessat en Longás, tal com ell mateix va admetre ahir, i per això el director esportiu, Josep Maria Nogués, es va congratular per haver pogut tancar una operació complicada, ja que diu que es tracta d'un futbolista que per qualitat i categoria «estava en les llistes de molts equips». Segons Nogués, Longás, format al Saragossa, ha de ser un dels jugadors de referència del Nàstic i espera que aporti «molt de futbol».

Longás, mig centre creatiu, accepta el repte de carregar-se a les espatlles el joc ofensiu del Nàstic. Assegura que l'equip grana ha estat en tot moment l'opció principal d'entre totes les que tenia, ja que el va atreure «un projecte il·lusionant per patir menys que aquesta temporada». «Hem d'aconseguir la permanència com més aviat millor i després buscar objectius més ambiciosos. A segona A, no se sap mai», assenyala.

Per continuar reforçant la plantilla, Nogués diu que treballa amb diverses opcions per posició –el punta Peragón (Girona) podria ser el següent a arribar–, espera tancar les renovacions de Mairata, Powel, Tuni i Ruz i es pren temps per decidir si interessa Viguera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)