Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Un any més amb Powel

El Nàstic renova l'holandès, màxim golejador de l'equip grana

Va arribar tard i a prova, però s'ha guanyat l'afició amb 11 gols

El Nàstic va tancar ahir la renovació del davanter holandès Berry Powel, un dels objectius principals que perseguia la direcció esportiva en la confecció de la plantilla de la temporada 2011/12. Powel acabava avui el contracte amb el Nàstic i tenia ofertes d'altres equips –el Cartagena i el Múrcia s'hi havien mostrat interessats–, de manera que la negociació no ha sigut fàcil, però finalment el davanter d'Utrecht i l'entitat tarragonina han tancat l'acord per allargar una temporada més la vinculació. El jugador va passar ahir per les oficines del Nàstic per signar l'acord, després va viatjar a Holanda i no tornarà fins poc abans del començament de la pretemporada.

Berry Powel va ser una de les revelacions del Nàstic la campanya passada. Va arribar al final d'agost, va estar uns dies a prova i va ser fitxat, juntament amb Ludovic Delporte, poc abans de l'inici de la lliga. Tot i això, no va trigar gens a entrar en l'equip –va fer dos gols el dia del seu debut a casa, contra el Girona– i s'hi va consolidar ben aviat aprofitant la lesió de l'altre punta de referència de l'equip, Rubén Navarro. Powel només es va perdre dos partits en tota la temporada i va acabar amb 11 gols, 7 dels quals en la segona volta i 4 de consecutius, entre la jornada 24 i la 27.

Renovat Powel, la nòmina de davanters del Nàstic es completa de moment amb Eloy Gila, en espera de lligar el fitxatge de Peragón (Girona) i la continuïtat de Felipe Sanchón.

De la Fuente plega.

El Nàstic va informar ahir que ha rescindit el contracte de l'entrenador de porters, Josep Ramon de la Fuente. El club tarragoní li haurà de buscar ara un substitut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)