Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Peragón, confirmat

El Nàstic tanca la incorporació del davanter per dues temporades

Ha disputat 74 partits i ha fet 20 gols en dos anys al Girona

Ja feia dies que l'operació estava molt encarrilada, però el Nàstic no la va tancar del tot fins ahir: el davanter Roberto Peragón, provinent del Girona, ha signat per dues temporades amb l'equip tarragoní. L'experimentat jugador madrileny, de 33 anys, es converteix, d'aquesta manera, en el segon fitxatge del Nàstic per a la temporada que ve, després de presentar dilluns el mig centre creatiu Antonio Longás. Peragón és un davanter mòbil, dinàmic i lluitador que no sol actuar com a punta de referència. El madrileny, que va jugar a primera entre els anys 2001 i 2003 amb el Rayo Vallecano, acredita una llarga experiència a segona A, categoria en la qual ha jugat amb el Llevant, el Rayo, l'Elx –tres temporades–, el Màlaga, l'Alacant i el Girona, amb el qual ha disputat 74 partits i ha fet 20 gols en dues temporades.

Amb el fitxatge de Peragón i la renovació de Powel, el Nàstic té força perfilada la davantera del curs que ve, tot i que busca un altre punta de referència per fer la competència a l'holandès, ja que es considera Peragón com un segon davanter, igual que Eloy Gila. Un dels que més interessa és Pandiani, però no és fàcil satisfer les pretensions econòmiques de l'exjugador de l'Osasuna. Tot plegat tanca les portes a Albert Virgili.

I el Girona fitxa l'exgrana Saizar

Poc després que el Nàstic anunciés la incorporació de Peragón, el club de procedència del madrileny, el Girona, va fer oficial el fitxatge d'un exdavanter del l'equip grana, Gaizka Saizar, que la temporada passada va fer 12 gols amb el Ponferradina. Entre molts altres equips, el davanter basc va jugar al Nàstic la temporada 2002/03 a segona B, amb 20 partits disputats i 4 gols marcats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)