1a femenina

SUPERLLIGA

L'ESTARTIT

Maribel deixa el mundial amb un gol

En el mundial femení, la selecció de Mèxic, capitanejada per la jugadora de l'Euromat Estartit Maribel Domínguez, va quedar eliminada després del 2-2 contra Nova Zelanda, que va puntuar per primer cop en un partit de mundial -les d'Oceania van marcar el 2-1 (90') i el 2-2 (94'). Mèxic ha quedat tercer de la primera fase, al darrere d'Anglaterra i el Japó.

Després d'aconseguir només un punt en dos partits, la selecció mexicana havia d'esperar un miracle per superar la primera fase: havia de guanyar per golejada i que el Japó derrotés Anglaterra, cosa que no va passar -les angleses es van imposar a les asiàtiques (2-0)-. A més, el combinat mexicà es va veure sorprès per Nova Zelanda, que va empatar al final.

El conjunt mexicà va fer un inici esperançador avançant-se amb un gol matiner en el minut 2 de partit, però el triomf anglès va esvair totes les possibilitats de classificar-se. La jugadora de l'Estartit, que va disputar els noranta minuts del partit i va fer un bon gol, s'haurà d'acomiadar del mundial i tornar-se a centrar en el seu club, que treballa per fer un bon equip a la superlliga. Amb 32 anys, Domínguez haurà jugat ahir possiblement el seu últim partit en un mundial.


La davantera de l'Estartit fa el 2-0 en el Mèxic-Nova Zelanda (2-2), però el seu equip és eliminat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)