Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Més experiència sota els pals al Nàstic, que avui torna a la feina

El Nàstic presenta el veterà David Valle, que vol «aprofitar el premi d'haver tornat a segona A»

Els grana comencen a treballar avui amb la plantilla gairebé definida; falten dos reforços

La porteria del Nàstic es caracteritzarà aquesta temporada per la seva experiència, amb Rubén Pérez (30 anys), que compleix el seu setè curs a Tarragona, i David Valle, presentat ahir. El porter barceloní de 33 anys arriba procedent del Badalona i ho fa conscient del repte que suposarà compartir posició «amb un dels millors porters de la categoria», a qui espera «posar les coses difícils». Per David Valle, que ja té experiència a segona A, tornar a la categoria de plata suposa «un premi als anys anteriors a segona B», que espera aprofitar. Juntament amb David Valle, el conjunt grana també va presentar ahir el nou entrenador de porters, Adolfo Baines, que ha exercit aquesta tasca al juvenil i la de segon entrenador a la Pobla de Mafumet. El navarrès de 39 anys, a més, ja va vestir la samarreta grana les temporades 1998/99 i 1999/2000 a segona divisió B.

Presentat el darrer fitxatge, que no l'últim, ja que falta incorporar «un davanter i un home de banda», com va recordar ahir el director esportiu, Josep Maria Nogués, els grana tornaran avui a la feina amb la plantilla gairebé definida. Tota una novetat comparant-ho amb els darrers anys, en què el degoteig de cares noves va ser constant durant gairebé tot l'estiu. Després de passar les pertinents revisions mèdiques, el conjunt grana realitzarà el seu primer entrenament a les onze del matí al Nou Estadi i a la tarda repetirà sessió.

Abraham rescindeix contracte.

El club també va confirmar ahir que cap dels jugadors a qui es busca una sortida, és a dir, Moragón, Juan Domínguez, Fachan i Abraham, es posarà avui a les ordres de Joan Carles Oliva. De fet, Abraham ja ha arribat a un principi d'acord per rescindir el seu contracte i tot indica que fitxarà per l'Alcorcón. Els que sí que hi seran, com tot feia preveure des de feia dies, són Manel Ruz, Mairata i Mingo, que avui signaran la renovació. Amb 20 jugadors a la seva disposició, Oliva reforçarà el grup durant la pretemporada amb diversos jugadors de la Pobla de Mafumet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)