Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

El Nàstic torna a la feina com si no hagués canviat gairebé res

El conjunt grana ja torna a treballar i Oliva es mostra molt satisfet d'haver pogut mantenir el bloc

«Mantinc el grup humà i la columna vertebral i no canviaré per ser-hi des de l'inici»
continuïtat

El Nàstic va tornar ahir a la feina després de més d'un mes de vacances i ho va fer gairebé amb els mateixos protagonistes. I és que poques coses han canviat respecte a la temporada passada, ja que dels 18 jugadors que es van exercitar ahir en doble sessió a les ordres de Joan Carles Oliva –sense comptar Antonio David, Sergi Juste i Aitor Casas, reforços temporals del filial–, només hi havia quatre cares noves: Peragón, Longás, el porter David Valle i Julio Rico, que ha fet el salt definitiu al primer equip. L'única absència va ser la d'Álex Ortiz, que va acabar la temporada lesionat i no es va exercitar.

Superades les proves mèdiques pertinents i acabat l'entrenament matinal al Nou Estadi, Oliva, que després d'arribar l'any passat a mitja lliga afronta ara el seu primer curs d'inici a Tarragona, va mostrar la seva satisfacció pels pocs canvis que hi ha hagut en la plantilla: «Estic molt content de mantenir el bloc important de jugadors del curs passat, ja que això significa tenir la mateixa columna vertebral i el mateix grup humà.» En aquest sentit, el tècnic grana va afirmar que «l'equip es trobarà el mateix entrenador que va trobar l'any passat», ja que pel fet d'arribar llavors a mig curs i ara ser-hi des del començament, no canviarà. Pel que fa a les cares noves, el tècnic va destacar que tenen «el perfil tàctic i humà que es buscava». Ara, els grana continuaran la seva preparació a Tarragona fins dilluns, quan marxaran a Rialp, on s'hi estaran una setmana i jugaran diversos amistosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)