Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Manel Ruz i Tuni, sense dubtes a l'hora de renovar

Els dos jugadors esperen confirmar aquest curs el seu bon final de temporada

El Nàstic va posar ahir en escena les renovacions de Manel Ruz i Tuni, que van ser catalogats com a «dues prioritats» tant pel president, José María Fernández, com pel director esportiu, Josep Maria Nogués. Tot i que la signatura dels dos contractes es va acabar allargant més de l'esperat, els dos jugadors van assegurar que no van tenir gaires dubtes a l'hora de decidir-se per continuar vestint un any més de grana. «He triat el Nàstic perquè és un club que s'ha portat molt bé amb mi, on he estat a gust i on he pogut refer-me com a futbolista», va assegurar Tuni, que n'espera molt el fet de començar el curs ja podent treballar des de la pretemporada, a diferència del curs passat amb el Mallorca, ja que estava lesionat: «Per mi és realment important fer la pretemporada en condicions ja que això et marca; enguany, començant de zero, espero que sigui millor que l'any passat».

En la mateixa línia es va mostrar Ruz, que el curs passat no ho va tenir gens fàcil, ja que després d'arribar a Tarragona quan ja s'acabava l'estiu, va patir una greu lesió al genoll que el va mantenir inactiu fins al final de lliga: «Des del final de temporada tenia clar que volia renovar ja que ens vam donar la mà i així ho vam acordar; després s'han d'acostar postures i per això s'ha allargat el tema». Pel que fa a la seva sort, el valencià espera que això canviï ja que creu que ja ha completat «la quota de lesions» i confia en retrobar la seva millor al Nàstic, «com en el primer any, quan vaig disputar 40 partits i em vaig sentir important».

Avui, la nova samarreta.

D'altra banda, el club grana presentarà avui el nou equipatge per a la propera temporada. L'acte tindrà lloc al complex d'oci, golf i restauració Lumine, a Salou, i comptarà amb la participació dels jugadors del primer equip Rubén Pérez, Fernando Morán, Berry Powel i Antonio Longás. També hi assistiran el director general, Lluís Fàbregas, el president, José Maria Fernández, i d'altres membres del consell d'administració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)