Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

El president del Nàstic, José María Fernández, creu que ha arribat «la temporada del canvi»

El president grana destaca «el gir que s'ha fet respecte d'altres anys», sobretot en els fitxatges

Fernández també va valorar els esforços per incorporar un punta «amb un pressupost limitat»

José María Fernández
PRESIDENT DEL NÀSTIC
«S'ha fet un gir important pel que fa a les expectatives d'altres temporades, en què s'havien fet 14 o 15 fitxatges; enguany hem fet els justos i hem renovat els jugadors que volíem»
«Si es pot fitxar un davanter dins dels paràmetres marcats, vindrà; si no, no»

Aprofitant l'acte de presentació de la nova samarreta per a la propera temporada, el president del Nàstic, José María Fernández, va valorar molt positivament el canvi, també d'imatge, però sobretot de fons, que ha experimentat la confecció de l'actual plantilla en comparació amb la d'altres temporades. Fernández va destacar sobretot la reducció del nombre de fitxatges respecte dels estius anteriors: «S'ha fet un gir important pel que fa a les expectatives d'altres temporades, en què s'havien fet catorze o quinze fitxatges, ja que enguany s'han fet els justos i s'han renovat els jugadors que volíem». Pel que fa a les aspiracions de cara a la temporada que ve, el màxim mandatari grana va assegurar: «Aquest equip ja va donar el que se n'esperava en la segona volta de la lliga passada i ara ho podrà demostrar des de l'inici».

Pel que fa a les peces que encara fan falta incorporar, i en concret la d'un davanter centre, José María Fernández va indicar: «Hi ha els noms de jugadors importants damunt de la taula, però a vegades són inabastables; per això si es pot tancar dins dels paràmetres marcats, vindrà, però si no, serà impossible; ho estem intentant però es farà el que es pugui».

El 28 de juliol, amistós a casa.

El primer partit amistós que el conjunt grana disputarà al Nou Estadi serà el del dijous 28 de juliol, després de la tornada de Rialb, contra una selecció de jugadors de la demarcació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)