Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

El Nàstic renova l'experiència

Mingo i Mairata continuen amb la samarreta grana i sumaran onze temporades al Nàstic

Després de Rubén, són els dos jugadors que fa més temps que són a Tarragona

El Nàstic ha renovat gran part del bloc del curs passat, i dos dels jugadors que continuaran duent la samarreta grana un any més, per no perdre la tradició, són els veterans Mingo i Pere Mairata, que ahir van posar en escena la seva renovació, «una prioritat», segons el club. Tots dos, després de Rubén Pérez, són els jugadors que fa més temps que són a Tarragona, ja que el curs vinent sumaran, plegats, onze temporades amb la samarreta grana. L'hostalriquenc (34 anys) va arribar al Nàstic l'any de primera divisió, i des d'aleshores, amb més o menys freqüència, sempre ha estat un habitual al lateral esquerre. Després de signar per una temporada més, Mingo no descarta penjar les botes a Tarragona, tot i que encara té corda per a estona: «Jo hi estic molt a gust, a Tarragona, i tinc molts motius per quedar-me aquí, ja que el club sempre ha fet molts esforços perquè seguís; no saps què pot passar el dia de demà, però estic molt agraït al Nàstic.»

Si Mingo és un dels capitans de la plantilla i un dels homes forts del vestidor, gairebé es pot dir el mateix de Pere Mairata, el líder de l'eix de la defensa. El central de Mancor de la Vall (32 anys), que ha signat per dues temporades amb opció d'una tercera per partits jugats, valora «la seriositat econòmica» del Nàstic com una de les claus per a la renovació, i creu que la continuïtat, especialment en la defensa, serà un factor afegit aquest curs: «La majoria continuem, i tenim una mica d'avantatge respecte a la temporada passada que esperem que doni bons resultats.»

L'opció de Felipe Sanchón ja està gairebé descartada

X.S.

Josep Maria Nogués va assegurar ahir que l'opció que Felipe Sanchón continuï jugant al Nàstic està gairebé descartada, per les millors condicions que li ofereix l'Hèrcules: «Té una oferta que és irrebutjable, i la diferència és tan gran que fa molt complicat que pugui quedar-se amb nosaltres.» I és que Nogués va afegir-hi que «el Nàstic no pot estirar més el braç que la màniga». Sanchón té una temporada més de contracte amb el Granada però se'n podria desvincular aviat i així signar amb l'Hèrcules, que sembla que li ofereix tres anys i més de 200.000 euros per any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)