Nàstic

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Oliva: «Fitxant no som operatius»

Pel tècnic grana, el nou mètode de treball, amb més pes del consell, frustra operacions

Joan C. Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC
«No tenim ni noms damunt la taula. Pel camí s'han quedat Jorge Luque, Pepe Díaz..., de vegades per l'aspecte econòmic i d'altres per aspectes que un no acaba de quadrar»
«La feina l'hem de fer ara. D'aquí a un mes ja no hi serem a temps»
«‹Per Nadal, l'equip es va fer d'una manera diferent, i ara no som operatius amb la nova manera de treballar»«El que falta no es cobrirà amb promeses o amb joves cedits. Les promeses ja les tenim a la Pobla»«No sóc molt partidari de tenir jugadors a prova»«Tinc un desencís interior perquè Jorge Luque havia d'haver acabat al Nàstic, ja que necessitem un pivot, i no va arribar perquè es va pensar que no era prioritari»«Hi ha més persones que decideixen, i menys marge»«El club considera prioritari jugadors d'atac, però també ho és el pivot i si el tens per fitxar ho has d'aprofitar»«De moment, hem de patir. L'aficionat et diu que no patirem, i li hem de fer veure que no estem tan bé»

«La situació em preocupa. Que ningú s'equivoqui, estem a tres setmanes d'anar a Almeria. Vam renovar bé, vam fer bons fitxatges, però ara tenim problemes per tancar la plantilla.» Joan Carles Oliva va lamentar ahir que el Nàstic hagi perdut l'oportunitat de fitxar jugadors contrastats per reforçar el pivot –Jorge Luque– i la davantera –Pepe Díaz–. El tècnic diu que el mètode de treball a l'hora de fitxar ha canviat respecte al curs passat i que ara, amb més pes del consell d'administració, «és menys operatiu». Pel tècnic, que la plantilla sigui reduïda es nota ara que hi ha lesionats. El Nàstic ha de jugar avui a casa contra una selecció tarragonina (a les 8) amb 12 jugadors del primer equip, ja que té lesionats Xisco Campos, Álex Ortiz, Peragón, Rodri, Ruz, Morán i Longás. Sorprès, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, va dir a Tarragona Ràdio que el consell sí que és operatiu i recorda que s'ha de cenyir a un pressupost ajustat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)