Nàstic

El Nàstic obté la cessió del mig de l'Arsenal Galindo

Futbol. És un migcampista ofensiu bolivià de dinou anys que la temporada passada va militar al Salamanca, en què a causa de les lesions va jugar només 89 minuts en set partits

El Nàstic va tancar ahir la cessió del mig ofensiu de l'Arsenal Samuel Galindo, que va ser presentat a la tarda. El futbolista de dinou anys, format al Club Real América i internacional amb les seleccions inferiors de Bolívia, ja coneix la segona divisió, ja que la temporada passada va militar al Salamanca. Això sí, només va disputar 89 minuts repartits en set duels. I és que problemes burocràtics primer i una fractura al peroné després van impedir que tingués continuïtat. L'objectiu del mig ofensiu –una posició que en principi estava coberta– és mostrar la seva vàlua amb vista a convèncer el club gunner: “El que importa és créixer. Em vull consolidar per tornar en les millors condicions”.

Peric, un punta a prova.

El Nàstic també a incorporat a prova el davanter serbi Milan Peric (25 anys). El jugador, que ve del Kaposvari Rakoczi de la primera divisió hongaresa i ha estat internacional sub-21 amb Sèrbia, tractarà de convèncer el cos tècnic en els pròxims dies.

Els grana, que demà a les set de la tarda juguen un amistós contra el València B, també estan pendents de la sortida de l'espanyolista Coro i del central del Tenerife Melli, ja que formen part de la llista de possibles fitxatges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)