Nàstic

Sergi Juste fa el salt definitiu al Nàstic

El lateral dret del filial, format en el planter, es quedarà el curs que ve al primer equip avalat per Oliva

El Nàstic continua reforçant-se i ho farà aquest cop amb un jugador de la casa: Sergi Juste, Chechi (19 anys). El lateral dret, que pot jugar també a l'eix de la defensa o fins i tot de mig centre, s'uneix a la llista de jugadors provinents del filial de tercera divisió que es queden al primer equip (Julio Rico, Eloy Gila i Álvaro Rey), tot i que serà l'únic que s'ha format en el futbol de base grana. Chechi, a més, hi arriba avalat pel tècnic Joan Carles Oliva, que es va mostrar gratament sorprès amb el seu rendiment en la pretemporada.

D'altra banda, l'entitat grana està pendent de reunir-se amb l'Ajuntament els pròxims dies, ja que la regidora d'esports, Natàlia Rodríguez, va explicar que el consistori parlarà de les retallades en les subvencions, que ja han afectat el bàsquet i el voleibol, amb els clubs de futbol tarragonins. Amb tot, és probable que els grana vegin reduïda l'aportació municipal de 600.000 euros a l'any que van destinats exclusivament a eixugar el deute. “Hem de concretar en quina quantitat, però el Nàstic també haurà de patir un ajustament”, va afirmar la regidora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)