Nàstic

El Nàstic continua en la bona línia i supera el València B

Futbol. Un gol de falta de Raúl Fuster (54') va permetre als grana superar els del Túria

VALÈNCIA B0


NÀSTIC1


VALÈNCIA B: Saúl, Joel, Tano, Pol Bueso, Carles Salvador, Robert, Montoro, Marc, Miñano, Carles Gil i Eldin. També van jugar: Dani Lucas, Nacho, Popo, Rubio, Moros, Jonathan, Cedrik i Olsen.

NÀSTIC: Rubén Pérez, Julio Rico, Sergi Juste, Mairata, Mingo, Morán, Peragón, Raúl Fuster, Tuni, Galindo i Powell. També van jugar: David Valle, Vélez, Seoane, Jordi Roca, Álvaro Rey, Aitor Casas, Aleix Coch i Eloy Gila.

GOLS: 0-1 (54') Raúl Fuster.

TARGETES GROGUES: a Seoane, del Nàstic (79').

COMENTARI: El Nàstic continua encadenant triomfs aquesta pretemporada i ahir va vèncer el València B per la mínima en el quart partit de preparació. Un gol de Raúl Fuster en el 54' va ser suficient per superar el filial valencianista, que jugarà a segona B. L'equip entrenat per Joan Carles Oliva, que va fer debutar Samuel Galindo i Peragón en l'onze inicial, no va disposar d'ocasions clares de gol en una primera meitat força ensopida. Després de la represa, els grana van disposar més de la pilota i van sentenciar gràcies a l'encert de Fuster a pilota aturada. El Nàstic disputarà demà a les vuit del vespre el trofeu Ciutat de Tarragona, en què s'enfrontarà per primer cop en aquesta pretemporada amb un equip de segona A, Las Palmas. Aquest amistós serà un bon test per calibrar el nivell de l'equip grana. EL 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)