Nàstic

Un Nàstic amb dues cares empata contra Las Palmas

Els canaris es van avançar gràcies a Sergio Suárez (10'), però Eloy Gila va signar les taules (65') amb una bona rematada en un córner

NÀSTIC1


LAS PALMAS1


NÀSTIC: David Valle, Julio Rico (Tuni, 46'), Mairata, Mingo (Aleix Coch, 85'), Raúl Fuster (Jordi Roca, 85'), Sergi Juste (Aitor Casas, 85'), Seoane, Álvaro Rey (Moran, 37'), Galindo (Peragón, 46'), Eloy Gila (Fran Carbià, 75') i Powel (Peric, 60').

LAS PALMAS: Barbosa, Pignol, Juanpe, Herner, Ruyman, Vicente Gómez (Roque, 73'), Castellanos, Sergio Suárez (Artiles, 76'), Vitolo (Pedro Vega, 54'), Jonathan Viera (David González, 61') i Mauro Quiroga.

GOLS: 0-1 (10') Sergio Suárez. 1-1 (65') E. Gila.

ÀRBITRE: Rebollo López.

INCIDÈNCIES: 1.971 espectadors al Nou Estadi. El Nàstic va lliurar el trofeu Ciutat de Tarragona a Las Palmas tot i l'empat.


El Nàstic va trencar la ratxa de triomfs de la pretemporada després d'empatar contra Las Palmas, el primer rival de segona A amb què ha jugat. Els grana van oferir una imatge pobra en una primera meitat que va acabar 0-1 gràcies al gol de Sergio Suárez, que va aprofitar una badada en defensa i una assistència de Vitolo per superar David Valle.

La imatge dels grana va millorar en la segona part. Els tarragonins es van envalentir, van controlar la pilota i van generar més perill. D'aquesta manera van aconseguir l'empat, gràcies a una doble rematada de córner que va culminar Eloy Gila (65') amb el cap.

La mala notícia del partit va ser la lesió d'Álvaro Rey, que podria tenir el lligament d'un genoll fracturat i seria baixa de llarga durada. Amb tot, la prioritat del club, que ha de negociar amb l'Ajuntament una rebaixa d'uns 100.000 euros en la subvenció, és incorporar un interior dret i un central. Un dels preferits és Mikel Labaka (Real Sociedad), ja que l'Arsenal no vol cedir Ignasi Miquel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)