Nàstic

Coro, l'objecte de desig del Nàstic i del Girona

El Nàstic torna a activar l'opció per incorporar el davanter de Banyoles, que també interessa al Girona

Ha de rescindir contracte amb l'Espanyol, on té una fitxa d'aproximadament un milió d'euros

L'any passat ja va marxar cedit a l'Osasuna i ara tampoc compta

El Nàstic continua intentant tancar la plantilla, a només una setmana que acabi el mercat de fitxatges, i un dels objectius que pretén per reforçar les seves bandes i la mitjapunta és el del davanter de l'Espanyol Ferran Corominas Coro, que ja va sonar amb força fa unes setmanes. Ara, el conjunt tarragoní ha tornat a activar aquesta opció però continua a l'espera que el jugador arribi a un acord per desvincular-se del club blanc-i-blau, on encara té un any més de contracte. A més, el Nàstic no és l'únic equip de segona divisió A que vol Coro, ja que el Girona també s'ha interessat pel punta de 28 anys, si finalment Chechu marxa al Tenerife. I també sembla que té ofertes de l'estranger, entre altres de la lliga grega i l'anglesa.

La competència, però, no serà l'únic gran obstacle per a l'equip que vulgui incorporar Coro. El de Banyoles té una fitxa d'aproximadament un milió d'euros a l'Espanyol, que no compta amb ell, i no està disposat a renunciar-hi, motiu pel qual a hores d'ara només acceptaria firmar la rescissió si entre el conjunt periquito i el seu nou club s'apropen a aquesta quantitat. Davant d'això, no es pot descartar ni tan sols la possibilitat que continuï a l'Espanyol, tot i que no tindrà minuts.

A hores d'ara, doncs, no es pot dir que Coro estigui més a prop d'acabar jugant en un o altre equip, encara que el Nàstic estigui ben situat en aquesta cursa per obtenir els seus serveis. I és que després de marxar cedit a l'Osasuna la temporada passada, on en mig curs només va disputar sis partits, Coro ja no veuria de mal ull jugar a segona A, on és una opció molt llaminera.

L'arma de la paciència

Des de la direcció esportiva del Nàstic, s'apel·la a la paciència com a principal arma perquè els actuals objectes de desig acabin aterrant a Tarragona. “A mesura que passen els dies, molts futbolistes obren el ventall de possibilitats i han de prendre una decisió, havent d'acceptar algun destí que fins aleshores no consideraven, davant fins i tot el risc de quedar-se sense equip”, va assegurar Josep Maria Nogués, que no amaga que Coro és un jugador que interessa molt, però que perquè vagi al Nàstic l'operació haurà d'ajustar-se a les condicions econòmiques del club. En aquest sentit, Nogués, que vol deixar clar que si el Nàstic no ha tancat ja la plantilla “no és per caprici”, assegura: “Ara mateix no hi ha més remei que esperar, tot i que la intenció és acabar de tancar els reforços d'un home de banda i d'un central, és a dir, les nostres prioritats ara mateix, com més aviat millor, i si pot ser aquesta mateixa setmana.”

Álvaro Mejía, altre cop molt a prop, però no és l'únic

X.S.

El Nàstic també té entre cella i cella tancar la incorporació d'un central al més aviat possible i després de no poder concretar la setmana passada el fitxatge d'Álvaro Mejía –l'operació es va trencar quan semblava feta per unes diferències econòmiques entre les parts implicades– ara sembla que el jugador madrileny torna a estar molt a prop del Nou Estadi. Mejía, de 29 anys, és propietat del Konyaspor turc, del qual espera desvincular-se en els pròxims dies, i veu de molt bon ull l'opció d'anar a Tarragona, on podria signar per dos anys, amb una fitxa de 150.000 euros per temporada. De totes maneres, i tenint en compte el precedent de la setmana passada, el conjunt grana també té en cartera altres alternatives per si finalment Mejía no acaba arribant. Alguns dels noms que el conjunt grana té en la recambra són el portuguès de 31 anys Hélder Rosario, que ha jugat els últims anys al Màlaga, i l'andalús del Betis Juan Calahorro (23 anys). En un ordre diferent de prioritats, i sempre que el Nàstic hagi tancat l'arribada d'un jugador de banda i d'un central, tractarà de reforçar el seu atac amb Borja Viguera, que ja va jugar una part del curs passat amb la samarreta grana cedit per la Real Sociedad, fins que es va lesionar greument al genoll. Ja amb l'alta mèdica, Nogués reconeix que totes les parts estan predisposades perquè el davanter de la Rioja torni a jugar al Nou Estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)