Nàstic

El Nàstic s'estrena amb un avís dels grossos (0-3)

El Nàstic debuta en la lliga amb una dolorosa derrota a casa contra el Valladolid

El conjunt castellà va deixar clara la seva qualitat i superioritat amb les tres dianes que va fer entre els minuts 32 i 43

NÀSTIC0


VALLADOLID3


La setmana de retard amb què ha començat la lliga no li ha acabat servint de res al Nàstic ja que no podia haver tingut un pitjor inici. I és que els grana van veure que el Valladolid els va passar ahir per sobre i van encaixar una dolorosa derrota que, si més no, i en espera de recuperar alguns jugadors que estan cridats a ser importants, no convida gaire a l'optimisme. El conjunt castellà –també sigui dit, un dels favorits a l'ascens–, en va tenir prou amb mitja part per sentenciar el duel ja que va marxar al descans amb un 0-3. I això que el Nàstic, fins que va encaixar el primer gol, no havia mostrat una mala imatge.

Al conjunt grana li va costar entrar en joc i no ho va fer fins que van passar els primers minuts en què els dos equips es van estudiar mútuament, sense prendre més riscos dels necessaris. A poc a poc, es va anar acostant a porteria i va crear les primeres ocasions de cert perill. La que més, una centrada de Morán que Powel va pentinar amb molta intenció i que va marxar fora fregant el pal (minut 19). El Valladolid, ben plantat al terreny de joc, semblava esperar el seu torn per fer mal de debò i quan va començar, ja no es va aturar. I d'una jugada sense aparent perill, poc després de la mitja hora, va arribar el primer gol. Sisi es va internar per la banda esquerra i la seva centrada rassa al primer pal la va rematar Bueno tal com venia dins l'àrea, sense que Rubén tingués temps per reaccionar. A partir d'aquí, el conjunt castellà es va fer l'amo i senyor del partit i va optar per intentar decidir-lo per la via ràpida. I així ho va fer, ja que en menys de dos minuts (entre el 41 i el 43), va fer dos gols més. I quins gols. El 0-2, fruit d'una combinació de Bueno amb Jorge Alonso, que tot i que es va trobar amb el refús de Rubén, no va fallar en el segon intent. I el tercer, en una contra en què Marquitos i Jorge Alonso van deixar en evidència la defensa grana, i van permetre que Bueno després rematés a pler sense cap oposició.

En la segona part, des del principi va quedar clar que el Nàstic difícilment tenia confiança a poder remuntar el 0-3 advers. El canvi de Mingo per Peragón ja va semblar el primer indici de la rendició. Gairebé centrats a tractar que el mal no anés a pitjor, els grana van veure com el Valladolid controlava el partit sense posar-hi cap mena d'oposició. Ni l'entrada d'Adrián Luna, que debutava amb la samarreta grana, ni de Galindo, van donar un altre to a l'equip. I fins i tot podia haver estat pitjor, ja que els de Djukic van perdonar diversos cops el 0-4. Davant d'això, l'afició va abandonar les graderies abans d'hora. Una mostra que del partit d'ahir, poca cosa se'n pot rescatar. L'única cosa, que queda marge de millora.

NÀSTIC: Rubén, Ruz, Mairata, Sergi Juste, Raúl Fuster, Rodri, Seoane, Morán (Galindo, 62'), Peragón (Mingo, 45'), Eloy Gila (Adrián Luna, 59') i Powel. VALLADOLID: Jaime, Barragán, Rueda, Juanito, Peña, Álvaro Rubio (Baraja, 65'), Jorge Alonso (Nafti, 80'), Óscar, Sisi (Jofre, 68'), Marquitos i Bueno. GOLS: 0-1 (32'), Bueno. 0-2 (41'), Jorge Alonso. 0-3 (43'), Bueno. ÀRBITRE: Sureda Cuenca (col·legi balear). Targetes grogues: Al local Raúl Fuster (6'); als visitants Sisi (28'), Jorge Alonso (29'), Álvaro Rubio (42') i Juanito (85'). PÚBLIC: 4.119 espectadors.
L'inici ha estat igualat però amb el gol tot ha canviat, i els dos seguits han sentenciat
Roberto Peragón
DAVANTER DEL NÀSTIC
No ha estat fàcil; si ho ha semblat ha estat gràcies al nostre treball
Miroslav Djukic
ENTRENADOR DEL VALLADOLID
En la segona part ho hem intentat però si no hem arribat és perquè no hem pogut
Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Sabíem que si es posaven al davant ho passaríem malament i així ha estat; ho hem passat molt malament
La realitat és molt dura, i és que el Valladolid ha estat molt superior a nosaltres; estem a anys llum d'ells

L'última derrota en el debut a casa, l'any de primera

X.S.

Des que va baixar de primera, el Nàstic mai havia debutat en lliga al Nou Estadi amb mal peu. El curs passat, els grana es van imposar 2-0 davant del Girona en la segona jornada. Fa dues temporades, el resultat va ser un empat a un, també contra el Girona. El mateix resultat que en la temporada 2008/09, quan també en la segona jornada, es va empatar contra l'Osca. La temporada 2007/08, el debut a casa va ser amb victòria contra l'Alavés. Per trobar l'última derrota en el primer partit de lliga a casa, cal remuntar-se precisament a l'any de primera, quan els grana van caure contra el Celta en la segona jornada (1-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)