Nàstic

Absències i el record recent del 0-3 en un partit inoportú

Nàstic. Entre baixes i rotacions per evitar sobrecàrregues, Oliva convoca set futbolistes del filial, quatre dels quals seran titulars contra un Valladolid que va repassar els grana fa deu dies

El Nàstic afronta aquest vespre (a les 8) un partit que li fa més nosa que servei. La copa, un any més, es converteix en una competició molt secundària per a un Nàstic per al qual la lliga ha començat amb moltes dificultats. L'allau de lesions està afectant molt l'equip grana, que ahir va viatjar a Valladolid sense dotze jugadors del primer equip, ja sigui per lesions o perquè Joan Carles Oliva vol donar descans a futbolistes que fins ara no n'han tingut, com ara Mairata, Raúl Fuster, Peragón i Arzu, i que convé que arribin sense sobrecàrregues al partit de lliga de diumenge contra Las Palmas, l'autèntica prioritat del Nàstic. I més tenint en compte que per rebre l'equip canari Oliva només compta recuperar Fernando Morán d'entre tots els lesionats. Per al retorn d'Álex Ortiz, Xisco Campos, Longás i Rodri caldrà esperar una setmana més.

Amb tantes absències, Oliva ha convocat set jugadors de la Pobla de Mafumet, quatre dels quals seran titulars aquest vespre, ja que el tècnic del Nàstic va avançar ahir que alinearà set jugadors del primer equip perquè la normativa no li permet fer-ne jugar menys. El que segurament estarà en l'onze inicial és el porter David Valle, que debutarà oficialment amb la samarreta del Nàstic.

I si l'eliminatòria no arriba en un bon moment per al Nàstic, encara ho fa més complicat el rival. El Valladolid és el líder de segona A després de dues jornades, i en la primera va guanyar clarament al camp del Nàstic (0-3). L'equip castellà va mostrar una gran superioritat respecte del tarragoní, que ara tem que el partit d'aquest vespre sigui una repetició del del 28 d'agost. El conjunt d'Oliva sortirà amb respecte, conservador i amb la convicció que el pas dels minuts sense gols l'afavorirà, ja que el Valladolid juga amb molta comoditat amb el marcador a favor. Per si de cas, Joan Carles Oliva va assajar ahir molta estona i a porta tancada les accions d'estratègia. El tècnic del Valladolid, Miroslav Djukic, donava ahir un gran valor a la copa i destacava la importància d'avançar en la competició. Tot i això, el tècnic serbi donarà descans a tres titulars habituals en la lliga –Álvaro Rubio, Peña i Juanito– i ha convocat quatre futbolistes del filial.

LES FRASES

El guió de la setmana ens diu que la prioritat és la lliga. És complicat ara un partit entre setmana, i més amb l'exigència que hi haurà
El Nàstic és un bon equip malgrat el 0-3. Serà difícil perquè faran un altre plantejament
Miroslav Djukic
ENTRENADOR DEL VALLADOLID
El Valladolid et cansa amb possessió i circulació, però fins que marca no ho té tan controlat
Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

Un altre mal precedent

A part del 0-3 de la lliga, hi ha un altre precedent entre el Valladolid i el Nàstic negatiu per als tarragonins. Es tracta de l'últim cop en què tots dos equips es van trobar en la copa. Va ser el curs 2006/07, amb el Nàstic a primera i el Valladolid a segona A. L'equip castellà es va mostrar superior al Nàstic i el va eliminar: 1-0 al Nuevo Zorrilla i 1-3 a Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)