1a femenina

L'Espanyol goleja a casa contra l'Estartit

1a divisió femenina. L'equip de Luis Carrión brilla en la seva estrena a la ciutat esportiva de Sant Adrià

L'ESTARTIT0


ESPANYOL5


L'Estartit continua sense puntuar després de les dues primeres jornades de lliga i ahir va sortir escaldat de la seva visita a la ciutat esportiva de Sant Adrià en perdre contra un Espanyol que el va golejar sense gaires problemes en el derbi.

Les noies de Luis Carrión, que en el debut de fa una setmana havien sumat un empat a fora contra el SPC Llanos Olivenza, van estrenar-se a casa amb bona nota. Les blanc-i-blaves van sortir a mossegar i van encarrilar el partit ben aviat, gràcies a una diana matinera de Mari Paz, que va batre Esther després d'una bona acció individual (5'). I abans de la mitja hora de joc l'exdavantera del FC Barcelona va repetir en aprofitar una indecisió de la portera Esther amb la seva defensa (27').

Ja en la segona meitat i en qüestió de només un parell de minuts (del 46' al 48'), l'Espanyol va sentenciar el derbi català amb dos gols més, tots dos obra de Willy, el primer amb un xut precís des de la frontal de l'àrea. Amb el 4-0 el partit va quedar totalment resolt a quaranta-dos minuts del final. L'Estartit gairebé no va inquietar la porteria de Mariajo des d'aquí fins al final i, de fet, va ser l'Espanyol qui va tornar a veure porteria, amb una diana de Sara Serna en el minut 78. Derbi sense història.

RCD ESPANYOL: Mariajo (Alba, 54'), Marta Torrejón, Willy, Sonia Matías, Mari Paz, Vane Gimbert, Monforte, Débora (Lara, 70'), Meseguer, Yáñez (Sara Serna, 52') i Cotado. UE L'ESTARTIT: Esther, Raquel, Silvia, Mery, Steffy, Maribel, Tania (Patri, 36'), Mònica, Carolina (Carla, 56'), Parramon (Reche, 36') i María. GOLS: 1-0 (5') Mari Paz. 2-0 (27') Mari Paz. 3-0 Willy (46'). 4-0 (48') Willy. 5-0 (78') Sara Serna. ÀRBITRE: Rodríguez Portoles.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)