Nàstic

El Nàstic continua fent aigües

Una altra desfeta. Las Palmas, còmode i letal en la combinació i el contraatac, va superar clarament l'equip grana, que no va tenir la pilota fins a l'entrada al camp de Longás i amb 0-3

LAS PALMAS3


NÀSTIC1


El Nàstic va allargar ahir el mal inici de campionat amb la segona derrota clara en dos partits a casa contra un Las Palmas que va saber aprofitar les carències dels grana, tous en defensa i inoperants en atac. Jonathan Viera va ser un malson i, amb dos gols i una assistència, va situar el 0-3 en el minut 61. Per a l'optimisme, l'entrada al camp de Longás, que va aportar criteri en l'elaboració i amb qui va arribar l'1-3, de Powel, que no va poder evitar el desencís i la preocupació amb què va marxar l'afició.

Durant el primer quart d'hora de partit, el Nàstic va anar de bòlit intentant frenar l'amenaçant joc de combinació de Las Palmas, que de seguida va prendre la iniciativa. Els grana en van ser incapaços i els grocs, durant l'arrencada de partit, en van treure fruits. Primer, un penal comès per Mairata però desaprofitat per Jonathan Viera. Rubén Pérez, molt encertat, va endevinar el xut del davanter canari (5'). I, poc després, el 0-1. Pignol va superar amb facilitat el mig del camp grana i Javi Guerrero va rebre la pilota per escorar-se a l'esquerra i fer una bona centrada a l'altre vèrtex de l'àrea que va agafar la defensa descompensada. Allí, Jonathan Viera es va refer de l'errada en el penal amb una bona rematada creuada, lluny de l'abast de Rubén (7').

La posada en escena recordava massa els dos partits contra el Valladolid, i el Nàstic va entendre que no es podia permetre una altra derrota clara. Amb més coratge que criteri, va aconseguir apropar-se a l'àrea rival. Una rematada de cap d'Eloy Gila contestada amb una aturada per a la fotografia de Barbosa (20') i un possible penal sobre el mateix jugador sabadellenc, i el posterior xut desviat de Viguera (33'), va ser tot el que va poder aportar en atac un Nàstic que enyorava possessió i creativitat en el doble pivot per aprofitar la mobilitat de Viguera, Eloy Gila, Peragón i Powel en atac. En el tram final de la primera part, Las Palmas va insistir en el que millor domina, la possessió, i va saber posar la pausa que li convenia fent circular la pilota amb paciència, atesa la inoperància dels locals en la pressió i la impotència de l'afició, que de moment preferia centrar els xiulets en un arbitratge una mica massa permissiu amb els visitants.

L'inici de la segona meitat no va suposar una millora del panorama. El Nàstic continuava lent i previsible en atac i permissiu en defensa. I Las Palmas, còmode portant el ritme del joc i encantat amb les facilitats que va trobar Sergio Suárez, que va guanyar la partida a un Mingo poc contundent i que va fer l'assistència per al segon gol de Jonathan Viera (49'). Joan Carles Oliva va tractar de donar un gir al guió del partit amb l'entrada de Longás, Luna i Bueno. Però el que va arribar va ser el tercer gol dels visitants. Jonathan Viera va rebre amb espais i va saber interpretar a la perfecció el contraatac, passant la pilota en el moment just a Javi Guerrero perquè la controlés i superés Rubén Pérez amb un bon xut (61').

El gol de la sentència va precedir els millors moments del Nàstic, que va guanyar amb l'entrada al camp de Longás, autor de l'assistència de l'1-3, obra de Powel (70'), i de les centrades que, poc després, Mairata i l'holandès van rematar desviades. La clarividència de Longás, inactiu molt temps per lesió, va arribar, però, massa tard per als grana.

NÀSTIC: Rubén, Ruz, Mairata, Mingo (Longás, 53'), Raúl Fuster, Fernando Seoane, Arzu, Viguera (Bueno, 58'), Eloy Gila (Luna, 53'), Peragón i Powel. LAS PALMAS: Barbosa, Pignol, Juanpe, Laguardia, Corrales, Javi Castellano, Sergio Suárez, David González (Vicente Gómez, 80'), Jonathan Viera, Vitolo (Portillo, 45') i Javi Guerrero (Mauro Quiroga, 80'). GOLS: 0-1 (7') Jonathan Viera. 0-2 (49') Jonathan Viera. 0-3 (61') Javi Guerrero. 1-3 (70') Powel. ÀRBITRE: Ocón Arraiz. T.G.: Al local Raúl Fuster (27') i als visitants Juanpe (55') i Corrales (73'). PÚBLIC: 3.881 espectadors.
La diferència ha estat que ells han tingut la pilota i han estat còmodes. Ens sentim inferiors als rivals, i això no és un bon senyal
Estic molt satisfet pel joc i el resultat. Hem tingut sempre el control de la pilota i el partit
Juan M. Rodríguez
TÈCNIC DE LAS PALMAS
Estem fotuts. No hem estat còmodes amb la pilota, que és el nostre joc, però millorarem
Borja Viguera
DAVANTER DEL NÀSTIC
És normal que hi hagi desencís en l'afició, ja que no els estem oferint gairebé res
Joan Carles Oliva
TÈCNIC DEL NÀSTIC

Dotze gols rebuts en quatre partits

El Nàstic continua acumulant números negatius en l'arrencada de la temporada. Amb els tres gols que ahir li va fer Las Palmas, l'equip tarragoní ja n'ha encaixat sis en els dos partits de lliga al Nou Estadi i dotze en els quatre partits oficials, amb només un gol a favor. El Valladolid n'hi ha marcat nou, tres en la lliga i sis en la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)