Nàstic

L'esperança és Longás

Nàstic. A més de feblesa defensiva, els grana tenen dèficit en la circulació i la creació, i la recuperació del mig centre aragonès, segons Oliva, ha d'aportar fluïdesa per fer reflotar l'equip

Enmig de la foscor del joc del Nàstic en l'inici de la competició hi va haver, contra Las Palmas, una escletxa de llum. La va posar Antonio Longás, que va debutar en el minut 53 i, en els seus primers minuts de competició oficial després d'una lesió de dos mesos, va canalitzar tot el joc ofensiu dels grana i va fer l'assistència del gol de Powel, estèril (1-3). Els grana pateixen molts dèficits, entre els quals la feblesa defensiva i la poca possessió de pilota, amb inoperància en la creació, i Joan Carles Oliva, conscient de tot plegat, espera que la recuperació de Longás aporti la fluïdesa en el joc que els tarragonins troben a faltar. Ja feia dies que el tècnic grana lamentava la baixa del mig centre aragonès i assegurava que l'equip el trobava molt a faltar. Amb ell al camp, el Nàstic ha de tenir el protagonisme que busca Oliva, que destaca també la pausa que aporta Longás, que permet que l'equip no sigui tan vertical i tingui més possessió i elaboració. “Ens ha donat fluïdesa, que és el que ens ha d'aportar. Ha de ser un jugador molt important”, va dir Oliva després del partit contra Las Palmas.

Diversió, confiança

Longás prefereix no penjar-se l'etiqueta de cervell de l'equip ni carregar-se la pressió d'haver de portar el pes del joc. De moment, està content per haver tingut més minuts dels que s'esperava contra Las Palmas i, a partir d'aquí, espera consolidar-se en l'equip per disfrutar i divertir-se al terreny de joc. És la seva fórmula i espera que la resta dels companys l'apliqui per tal de recuperar la confiança perduda en un inici molt dolent de temporada.

Fins ara, sense Longás, Oliva ha hagut de confeccionar un doble pivot de tall defensiu, amb Seoane i Arzu. El tècnic recorda també la importància de tres jugadors més que fins ara no han pogut tenir prou protagonisme, per lesió en el cas de Morán, per haver arribat tard en el cas de Viguera i per haver estat concentrat amb Bolívia en el cas de Galindo.

Si ens costa arribar a l'àrea rival és per falta de confiança per la mala dinàmica. Cal sortir al camp a disfrutar, divertir-nos i agafar confiança
Amb 0-3 i tot perdut hem anat amunt, i quan hem jugat hem millorat [després del Nàstic-Las Palmas]
Antonio Longás
MIGCAMPISTA DEL NÀSTIC
Amb Longás al camp tenim el protagonisme que busquem i, a més, pausa per no ser tan verticals i tenir més possessió
Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Longás va sortir contra Las Palmas en el minut 53 i va canalitzar tot el joc grana, inclosa la passada de l'1-3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)