Nàstic

La pitjor arrencada en deu anys

Nàstic. La temporada 2001/02, que va acabar amb el descens a segona B, l'equip tarragoní també va aconseguir un sol punt i no va marcar cap gol en les tres primeres jornades de lliga

En les nou temporades anteriors, el Nàstic sempre havia guanyat, com a mínim, un dels tres primers partits de lliga. Per trobar un inici de campionat dels grana tan dolent com l'actual cal remuntar-se a la temporada 2001/02, a segona A. Aquell curs, que va finalitzar amb el descens a segona B, va començar amb tres resultats negatius per al Nàstic: 0-0 i 0-2 al Nou Estadi contra el Racing i el Jaén, respectivament, i, entremig, 1-0 al camp del Burgos. Tres partits, un punt i cap gol a favor. Una arrencada similar a l'actual és la de la temporada 2005/06, la de l'ascens a primera, ja que el Nàstic va perdre dos dels tres primers partits, en els quals va encaixar set gols, tres a Tenerife (3-1) i quatre a casa contra l'Sporting (0-4). L'equip de Luis César, però, no va trigar a refer-se, amb victòria a Valladolid en la tercera jornada (0-2). Aquests últims anys, un bon inici no ha estat sempre sinònim de bona temporada. El Nàstic 2007/08 va començar fort –set punts dels primers nou possibles–, però de seguida va encetar una dinàmica negativa que va portar a la destitució de Javi López. L'any passat va sumar tres dels primers nou punts i fa dos anys, quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)