Nàstic

Xisco Campos jugarà “on sigui”

Nàstic. El defensa mallorquí va ser ahir inclòs en la llista de convocats per a Jerez, com Morán, Álex Ortiz i Sergio Juste, i assegura que està motivat per ser la solució per al lateral esquerre

Com que el Nàstic surt a primera hora d'aquest matí cap a Jerez per enfrontar-se demà a la tarda al conjunt andalús, Joan Carles Oliva ja va donar ahir la llista de convocats. Xisco Campos, Fernando Morán, Álex Ortiz i Sergio Juste, últimament lesionats, són entre els escollits, i és molt probable que els dos primers siguin titulars. En la llista, en què també hi ha Bueno, no hi figuren, per decisió tècnica, Adrián Luna, Julio Rico ni Juan Domínguez.

Xisco Campos, lesionat des del principi de la pretemporada, ocuparà la posició que han deixat vacant els lesionats Raúl Fuster i Mingo al lateral esquerre. La seva posició natural és la de lateral dret, però ahir explicava que durant la seva carrera ha jugat moltes vegades a l'eix de la defensa i a la banda esquerra. “Jo no em limito a cap posició, és important no fer-ho. El que vull és jugar on sigui”, afirma Xisco Campos, que explica que ja fa una setmana que s'entrena sense cap tipus de molèstia. El mallorquí espera contribuir a la millora de l'equip grana, molt afectat, tal com recorda ell mateix, per les lesions. Per Xisco Campos, el més important és que l'equip recuperi l'ordre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)