Nàstic

Més problemes: sense Mairata fins al desembre

Nàstic. La mala sort amb les lesions continua, sobretot en defensa, i el central estarà entre dos i tres mesos de baixa per una lesió en un genoll

Les lesions continuen posant traves a un inici de temporada molt complicat per al Nàstic. Poc després de recuperar dos defenses, Xisco Campos i Álex Ortiz, lesionats tot l'estiu, Joan Carles Oliva va conèixer ahir que haurà d'estar prop de tres mesos sense poder disposar de Pere Mairata, que pateix, al genoll esquerre, una lesió parcial del lligament encreuat anterior i una afecció al menisc intern. A més, els serveis mèdics del Nàstic van comunicar, també ahir, que Morán haurà de seguir un tractament específic a causa dels seus problemes de pubàlgia que el mantindrà, com a mínim un altre mes sense jugar.

Mairata va rebre un cop fortuït durant la primera meitat del partit de dissabte al camp del Xerez. En calent, va poder seguir fins al descans, però llavors el dolor se li va incrementar i va haver de ser substituït per Álex Ortiz. En les últimes hores, el central mallorquí ha estat objecte d'exploracions i ahir se li va practicar la ressonància magnètica que ha confirmat la lesió. Ara, Mairata iniciarà un tractament específic que comportarà un mes d'immobilització del genoll i, a partir d'aquí, i segons la seva evolució, s'iniciarà el procés de readaptació, que es podria allargar entre quatre i sis setmanes fins a la seva reincorporació al grup.

Els 32 partits disputats en les 33 últimes jornades de la temporada passada i el fet d'haver estat titular en els quatre partits de lliga disputats aquest curs demostren la importància de Mairata en el Nàstic. Sense ell, l'equip grana es queda amb un sol central pur, Álex Ortiz, per bé que Arzu, Xisco Campos i Mingo també poden ocupar aquesta demarcació, a més de Sergio Juste, del filial. La baixa de Mairata s'uneix, per rebre dissabte l'Osca, a les ja sabudes dels també defenses Raúl Fuster i Mingo –la setmana que ve ja podrien tornar a l'equip–, d'Álvaro Rey i Tuni –encara en tenen per un mes– i de Rodri, que va ser expulsat amb targeta vermella a Jerez i, que, probablement, serà sancionat amb un partit.

La possibilitat de fitxar

El Nàstic té cobertes 23 de les 25 fitxes possibles, de manera que encara podria incorporar dos futbolistes. Això sí, haurien de ser jugadors a l'atur. Tenint en compte la lesió d'un jugador important com és Mairata i que Morán estarà com a mínim un mes de baixa, la comissió esportiva de l'entitat tarragonina no descarta realitzar alguna incorporació, preferentment en defensa.

I Morán, un mes més de baixa

Fernando Morán va tornar a sentir molèsties, a final de la setmana passada, relacionades amb la pubàlgia que fa temps que arrossega. Com que l'evolució de la lesió no és satisfactòria, ja que li ha impedit exercitar-se amb comoditat en els entrenaments, els serveis mèdics del Nàstic han decidit que el jugador segueixi un tractament especific amb un especialista, a Cadis, durant les pròximes setmanes. Després dels primers quinze dies de tractament, es valorarà l'evolució de la lesió i es decidirà si el futbolista madrileny pot tornar a l'equip o si, pel contrari, caldrà operar-lo. Fernando Morán només ha disputat un partit aquesta temporada, el de l'estrena a la lliga contra el Valladolid, en què va jugar 62 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)