Nàstic

Abans no sigui massa tard

Nàstic. L'experiència de la temporada passada fa que la plantilla grana es conscienciï que s'ha d'espavilar aviat per no patir i admet que el partit de dissabte contra l'Osca ja és molt important

Rubén Pérez, molt arrelat a Tarragona, és un dels jugadors amb més contacte amb els aficionats. El porter grana, que enceta la setena temporada al Nàstic, ha detectat una preocupació latent entre els seguidors, que mantenen molt viu el record del patiment del curs passat. “Al principi de la temporada passada tothom deia «és aviat», tothom creia que hi hauria temps per revertir la situació, i al final vam patir”, explica Rubén, que considera que ara tothom és conscient que la dinàmica s'ha de canviar tan aviat com sigui possible abans no sigui massa tard. El sentiment de l'afició és similar al que hi ha dins el vestidor. El cos tècnic i el gros de l'equip continuen de la temporada passada, i no volen repetir la història. “Tenim clar que hem de millorar molt el rendiment de la temporada passada”, afirma el porter aragonès, que no amaga la importància del partit de dissabte contra l'Osca, ja que la plantilla és conscient que una tercera derrota seguida a casa faria augmentar els nervis. Fernando Seoane, per exemple, apunta que el Nàstic necessita fer-se fort a casa per aspirar a la permanència i, sobretot, derrotar els que previsiblement seran rivals directes, com és el cas de l'Osca, que només ha sumat un punt.

Si la plantilla del Nàstic afronta amb cert optimisme el partit important de dissabte és, en bona part, per la millora, que segons la seva opinió, va mostrar l'equip al camp del Xerez. Per Rubén, la millora va ser sobretot defensiva, ja que assegura que el de dissabte passat va ser un dels partits més tranquils de la seva trajectòria a segona A: “Quasi no ban xutar a porteria, els meus companys no van concedir opcions de xut. Defensivament vam estar gairebé perfectes.” Segons Rubén, el primer que calia millorar era la rereguarda, i ara toca tenir més possessió. “Dissabte hem de demostrar que la millora en el nostre joc es nota”, sentencia el porter grana.

PRIMERA URGÈNCIA

La plantilla sap que una tercera derrota seguida a casa portaria molts més nervis

PRIMER AVÍS

“L'any passat tothom deia «és aviat» i al final vam patir”, recorda Rubén

Longás accepta el seu rol sense pressió

De 360 minuts de lliga, Antonio Longás només n'ha disputat 95, però n'hi ha hagut prou perquè molta gent hi dipositi bona part de les esperances de millora del Nàstic. El mig centre aragonès sap que el seu rol a l'equip grana és important –creació ofensiva, visió de joc...–, però l'accepta amb normalitat i sense nervis. “No em pressiona. Ara, com que les coses no surten bé, els que no han jugat tant o els que falten sembla que siguin els bons”, afirma Longás, content que la gent valori les seves qualitats i la seva feina. L'exjugador del Cartagena espera que a mesura que es tornin els lesionats l'equip millorarà i augmentarà la confiança per refer-se del mal inici de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)