Nàstic

La depressió s'agreuja

Una altra plantofada. El Nàstic, feble en defensa i inoperant en atac, perd el tercer dels tres partits disputats a casa contra un Osca que va jugar amb deu futbolistes des del minut 57

OSCA3


NÀSTIC1


És molt difícil, ara mateix, agafar-se a alguna cosa per pensar en la reacció del Nàstic. Verd i sense recursos en atac, tou i poc centrat en defensa, l'equip grana va encaixar ahir contra l'Osca la tercera derrota en tres partits a casa (1-3). Un cop més, el partit se li va fer costa amunt molt de pressa a causa de la gran feblesa defensiva (0-2, 30') i, quan va poder entrar en el partit –1-2 de Powel en el penal que va deixar l'Osca amb deu i amb mitja hora per endavant–, Joan Carles Oliva no va ser prou valent i no va tocar la defensa de quatre per tenir superioritat en atac, en què el Nàstic és inofensiu. El panorama és, certament, preocupant.

Si bé és cert que en els primers minuts el Nàstic va trobar espais entre línies i a la banda esquerra, on Galindo i Longás donaven mostres d'una prometedora connexió, també ho és que l'Osca s'aplicava bé en atac. Va ser un córner mal defensat el que va fer anar el Nàstic a contracorrent un altre cop. Camacho, amb poca oposició, va girar el coll al primer pal per fer anar la pilota al segon (17'). Certs detalls –l'esquerra de Galindo, el primer toc de Longás, la lluita d'Eloy Gila, etc.– havien animat l'afició, però el primer gol de l'Osca va fer aparèixer els nervis, multiplicats amb el segon, una acció en què Camacho va guanyar la partida a Álex Ortiz i Rubén (30').

Però quan l'equip s'esperava la xiulada, va ser l'àrbitre el que va centrar la ira dels seguidors locals, que van demanar penal per una caiguda de Powel (34') i es van queixar de la duresa dels visitants. L'ambient encrespat va revifar el Nàstic, a qui sobrava verticalitat. La presència de Longás demanava més paciència, però el mig centre no apareixia prou.

Entre el descans i el minut 55, Oliva va buscar la reacció substituint els tres homes de la mitja punta, però el que sí que hauria hagut de canviar el partit va ser el penal de Clavero –expulsat– a Peragón, marcat per Powel (58'). Abans, l'Osca, amb la velocitat de Gilvan, ja havia inquietat més en atac que el Nàstic, que havia sortit adormit. Després, els grana no van saber aprofitar la superioritat numèrica, precipitats i sense eficiència a dalt. Només dues jugades amb Peragón i una acció aèria van apropar el Nàstic a l'empat abans de la sentència de Jokin (93'). Mig oblidat l'arbitratge, l'afició va centrar la xiulada final, ara sí, contra un equip que fa mala pinta.

NÀSTIC: Rubén, Sergio Juste, Álex Ortiz, Arzu, Xisco Campos, Seoane, Longás, Bueno (Viguera, 55'), Galindo (Adrián Luna, 45'), Eloy Gila (Peragón, 55') i Powel. OSCA: Cabrero, Rafael Sastre, Helguera, Josetxo (Corona, 60'), Clavero, Lluís Sastre, Molina, Gilvan (Jokin, 77'), Camacho, Toni i Roberto (Sorribas, 67'). GOLS: 0-1 (17') Camacho. 0-2 (30') Camacho. 1-2 (58') Powel, de penal. 1-3 (93') Jokin. ÀRBITRE: Piñeiro Crespo. T.G.: Als locals Powel (34'), Adrián Luna (52') i Xisco Campos (60'), i als visitants Josetxo (12'), Molina (35'), Lluís Sastre (42'), Rafael Sastre (45'), Camacho (66') i Cabrero (90'). T.V.: Dues targetes grogues al visitant Clavero (20' i 57'). PÚBLIC: 4.482 espectadors.
Tenim un problema terrible. Facilitem molts les coses al rival a casa. És molt difícil gestionar un inici de lliga com el que estem fent
Entenc que el soci estigui preocupat, però crec en el que fem i veig l'equip capacitat
Joan Carles Oliva
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Han marcat en els dos primers xuts i el partit s'ha posat on volien. Després, s'han inflat a hòsties
Xisco Campos
DEFENSA DEL NÀSTIC
Hem sabut patir, estar junts i defensar amb deu. La prova que ho hem fet bé és que ells han tingut poques ocasions
Ángel Royo
ENTRENADOR DE L'OSCA

Nou gols encaixats a casa

Tres partits al Nou Estadi i tres derrotes amb el rival que ha celebrat tres gols. Si un dels propòsits de la temporada era millorar el rendiment a casa per fer disfrutar una afició acostumada últimament a patir, és clar que el Nàstic no l'està complint. Ahir els seguidors van acomiadar l'equip amb xiulets i en el consell d'administració comencen a créixer els dubtes al voltant de la figura de Joan Carles Oliva, que haurà de fer reaccionar l'equip com sigui en els pròxims partits si vol mantenir el lloc de treball.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)