L'Espanyol goleja en la visita a València

Bon debut de Lianne. La jugadora anglesa va marcar en la seva estrena

VALÈNCIA0

ESPANYOL4

VALÈNCIA CF: Casamayor, Salomé (María Martí, 34'), Ivana, Gema, Arantxa, Nájara (Creus, 46'), Marta Mateos (Clàudia, 70'), Raquel Pinel, Peña, Torrente i Núria Sánchez. RCD ESPANYOL: Mariajo, Lianne (Brenda, 80'), Andrea Pereira, Willy (Alba Pomares, 70'), Mary Paz (Marta Yánez, 77'), Vane Gimbert, Monforte, Débora (Sara, 60'), Meseguer, Carla Cotado i Lara. GOLS: 0-1 (14') Mary Paz. 0-2 (21') Lianne. 0-3 (45') Mary Paz. 0-4 (60') Peña, en pròpia porta. ÀRBITRE: Moltó Egea. COMENTARI: L'Espanyol va vèncer amb comoditat ahir en la visita a València i va encadenar el segon triomf en la lliga i el primer lluny de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Les noies de Luis Carrión van avançar-se abans del primer quart de joc gràcies a una diana de Mary Paz, que va culminar amb encert una bona centrada de Débora. I només set minuts després, en el minut 21, una bona combinació entre Willy i Meseguer va acabar amb la rematada de l'anglesa Lianne al fons de la xarxa, que va estrenar-se com a golejadora en el seu debut amb la samarreta blanc-i-blava. I abans d'arribar al descans Mary Paz tornava a marca i situava el 0-3 en el marcador. En la segona meitat, amb el partit decidit, l'Espanyol va continuar dominant i creant oportunitats de gol a la porteria defensada per Casamayor. El colofó va arribar en el minut 60, amb un gol en pròpia porta de Peña. Marta Torrejón i Sonia Matías van ser baixa.