El Barça aprova l'examen contra el Rayo

Intractables. L'equip de Xavi Llorens, juntament amb el Huelva i l'Athletic de Bilbao, ha sumat nou punts de nou

RAYO2

BARÇA3

El Barça femení continua imparable en aquest inici de temporada i ahir va obtenir la tercera victòria consecutiva. Les noies de Xavi Llorens, que han sumat nou punts de nou possibles, igual que el Huelva i l'Athletic de Bilbao, van superar ahir un Rayo Vallecano que acabava de golejar per 10-1 El Olivo.

El conjunt blaugrana va avançar-se ben aviat amb un gol matiner de Soni en el minut 7 de partit. Marta Corredera, amb un doblet en només cinc minuts (37' i 42'), va situar el 3-0 abans d'arribar a la mitja part. El partit semblava resolt, però en la segona meitat les madrilenyes van ser superiors i van estar a punt de donar un disgust a les noies de Xavi Llorens. L'equip de Joserra Hernández va retallar distàncies amb un gol de Pili, que va aprofitar un rebuig després d'un xut al pal de Saray (75'), i Natalia els va posar la por al cos en el minut 87. Al final, però, la victòria es va quedar a terres catalanes.

FC BARCELONA: Ràfols, Lau, Meli, Ani, Melani, Marta, Corredera (Alba, 50'), Míriam, Vicky (Montse, 75'), Soni i Olga (Kenti, 70'). RAYO VALLECANO: Alícia, Pili, Natalia, Saray, Jade, Yenny, Burgos (Ana Maria, 85'), Alex, Ana, Marta (Patxi, 82') i Mellado (Fumi, 78'). GOLS: 1-0 (7') Soni. 2-0 (37') Corredera. 3-0 (42') Corredera. 3-1 (75') Pili. 3-2 (87') Natalia. ÀRBITRE: Sánchez Rico.