Nàstic

Els dubtes apunten ara la direcció esportiva

Nàstic. Nogués assumeix la responsabilitat però creu que la plantilla té potencial per reaccionar; tot i així, demà el consell podria debatre la seva continuïtat

Només dos punts sumats dels primers 15 possibles i tres derrotes en els tres partits jugats a casa fan que la situació del Nàstic sigui de preocupació i intranquil·litat per aquest pobre rendiment de l'equip en l'inici de lliga. El consell d'administració no és aliè a aquesta realitat i s'està començant a plantejar la presa de decisions dràstiques. Algunes veus crítiques per l'actual situació de l'equip –dissabte, després de la derrota contra l'Osca ja es van sentir els primers xiulets– no apunten només als jugadors i la banqueta sinó també a la direcció esportiva, que podria començar a trontollar. De fet, segons avançava ahir el programa Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio, en la reunió de demà del consell d'administració es posarà a debat la possible destitució del director esportiu grana, Josep Maria Nogués. En tot cas, si aquest dimecres no hi ha cap moviment, no es pot descartar tampoc que si la dinàmica esportiva continua igual, és a dir, si l'equip d'Oliva continua encadenant mals resultats, la decisió s'adopti més endavant. I és que alguns consellers no estan gens satisfets amb la planificació de la plantilla i així ho volen fer saber a la resta, posant-ho demà a debat.

Ahir mateix, Nogués feia autocrítica, però defensava la feina realitzada i assegurava que la plantilla té més qualitat del que s'ha vist fins ara: “Assumeixo tota la responsabilitat; la plantilla és la que tenim i com a responsable de la seva confecció estic tranquil ja que fins avui, no ha pogut mostrar el seu valor.” El director esportiu grana no amaga que existeix “preocupació i intranquil·litat”, però també exposa que “el potencial de l'equip encara no s'ha pogut veure ja que molts jugadors no han pogut jugar junts”, referint-se a la plaga de lesions com a principal obstacle. En la mateixa línia, Nogués es mostra convençut que es pot canviar la mala dinàmica i confia que Joan Carles Oliva serà capaç de “trobar una solució” als mals resultats.

LES FRASES

El potencial de l'equip encara no s'ha pogut veure ja que molts jugadors no han pogut jugar junts; no tenim sort amb les lesions
Com a responsable de la confecció de la plantilla estic tranquil ja que no ha pogut mostrar el seu valor
Josep Maria Nogués
DIRECTOR ESPORTIU DEL NÀSTIC

Adrián Luna creu que “no cal dramatitzar”

J.J.

Si Nogués es mostra esperançat que el Nàstic reconduirà la situació, també la plantilla grana creu que l'equip té “potencial i capacitat de treball per reaccionar”, tal com assegurava ahir Adrián Luna, que espera que “les coses, tard o d'hora, sortiran bé”. El mitja punta uruguaià afirma que no s'ha de dramatitzar perquè encara és aviat, i assegura que el Nàstic no és tan dolent com sembla. Luna també indica les baixes que ha tingut fins ara l'equip com una de les causes de la mala trajectòria en aquesta arrencada de temporada. Adrián Luna admet que possiblement els jugadors, especialment els de la mitja punta, no hagin acabat d'interpretar bé encara el missatge del tècnic, però assegura que els fruits es recolliran ben aviat. Pel que fa al seu rendiment individual, el jove jugador (19 anys) cedit per l'Espanyol, que ha jugat quatre dels cinc partits de lliga però només un com a titular, admet que espera més de si mateix ja que encara no ha assolit el seu nivell habitual i espera aportar molta mobilitat i verticalitat per ajudar el Nàstic en atac. És precisament la falta de gol i de presència atacant un dels dèficits del conjunt grana, que en els cinc partits de lliga disputats només ha estat capaç de marcar dos gols, tots obra de Powel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)